خدایا این ظلمه در حق بشر آدمیزاد تحمل و توان همچین دردی رو نداره خدایا کی مسئوله کی پاسخگوی دلمه وقتی درکنارش بودن ممکن نیست پس چرا همچین عشقی تو دلم کاشتی .خداوندا ازت گله دارم صدامو بشنو یاهات حرف دارم مگه از رگ گردن نمیگی نزدیکتری پس یدادم برس خدایا مکه نمیگی که بسیار رحیم و مهربونی پس چرا میبینی درد کشیدنمو کاری نمیکنی.رسوای عالمم کردی خدا میخوام فریاد بزنم این عشقی که تو دلمه داره از درون منو متلاشی میکنه .چرا صدامو نشنوی خدایا چرا منو آفریدی من نمیخام این ظلمه در حقم چرا روزبه روز دردم زیادتر میشه.خدایا گوش بده بشنو صدامو وعده دادی تو قرانت اگه صدات کنیم اجابت میکنی جوابمونو میدی هیچی نمیخوام فقط این دنیات رو دوس ندارم خدا ببین حالمو من که بندت هستم تحمل دیدن دشمنم رو تو این وضع ندارم تو که میگی ارحمن راحمین هستی س چجور میتونی منو تو این حال رها کنی خدایا نمیخوام این دنیات رو ینده هات هیچ رحمی تو وجوذشون نیست خدایا وقتی از گل ادم آفریدی معلومه چندتا هم سنگ و کلوخ قاطی میشه و جای دل میزاری چرا شانس من سنگدلش رو نصیبم کردی خدایا خودت حال و روزمو میبینی و از دلم خبر داری ازم ناراحت نشی غیر تو کیو دارم بخوام حرصمو سرش دربیارم خدا دستم بگیر منو از وسط این مخلوقاتت ببر منو اشتباهی آفریدی🖤🦭🌵
✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
آقا شما مشکلت دختره نیست مشکلت یه چیز دیگست داخل ایتا کانال اعجاز رو پیدا کن بگرد دنبال اون ویسی که ...
قکر کنم قضاوت بد کردین اشکال نداره قصدتون کمک یوده.ولی هیچکس از دل آدم خبر نداره نمیشه آدمارو قضاوت کرد اینکه نمیخام فراموشش کنم اینکه با اینکار حس میکنم خیانت کردم به عشقش معنیش اینه که مشکلم یه چیز دیگه هست؟
✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤