2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

معدل چند خوبه؟

بستگی ب بقیه دانش آموزای هر مدرسه داره امکان داره ی سال حتی با معدل نوزدع همه نتونن برن ی مدرسه امکان دارع ی سال هم همه با هجده هم بتونن برن

شیرینی یکبار پیروزی تلخیه صدبار شکست و از بین می‌بره (:

هدایت تحصیلی از همشون مهم تره کلا معدل های سه سال هم تاثیر داره تو همون هدایت تحصیلی

نمرات سه سال مرتبط به رشته و ازمون رغبت و توانایی تعیین میکنه که میتونی ثبت نام کنی یا نه و اولویت الف یا ب باشه 

من با درصد ۱۰۰ تجربی ریاضی انسانی و معارف اومدم کارودانش عکس هدایت تحصیلیمم مونده نگاش میکنم حرص میخورم چرا اون همه خودمو عذاب میدادم 🚶‍♀️🤦‍♀️😑

هدایت تحصیلی از همشون مهم تره  نمرات سه سال مرتبط به رشته و ازمون رغبت و توانایی تعیین میکنه ک ...

توصیه ات به من چیه؟؟

من به نظرت میتونم برم ریاضی؟ امروز از معلمم پرسیدم چند شدم بهم گفت فقط تجدید نشدی برو خدارو شکر کن.....

عزیزم اینم بگم بنظرم معدل زیاد اهمیت نداره من دیدم خیلیا با معدل ۱۸/۵ نه تجربی آورده بود نه ریاضی فیزیک فقط انسانی و فنی آورده بود چون ریاضی و علومش کم بود ۱۲ اینا

یکی از دوستامم پارسال هیچ کدوم از رشته های نظری رو خیر آورده بود حتی انسانی چون مطالعات و فارسی ایناش کم بود معدلشم ۱۷و ۶۰ اینا 

چرا من خوندم وای زشته؟

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

عزیزم اینم بگم بنظرم معدل زیاد اهمیت نداره من دیدم خیلیا با معدل ۱۸/۵ نه تجربی آورده بود نه ریاضی فی ...

خب امسال علوم خیلی بد دادن .....خیلی هم رای منفی آورده....فقط هم من خراب نکردم کل ایران خراب کرده .....شدم۱۴....ریاضی هم که بهم گفت فقط تجدید نشدی برو خدارو شکر کن نگفت نمره ام رو......

میترسم نتونم برم ریاضی ......😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨

2790
2778
2791
2779
2792