2777
2789
عنوان

وای.......رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 41 پست
توصیه ات به من چیه؟؟ من به نظرت میتونم برم ریاضی؟ امروز از معلمم پرسیدم چند شدم بهم گفت فقط تجدید ن ...

تا چند ماه پیش فک میکردم اصلی ترین چیز علاقست و اگه علاقه نباشه نمیتونی درس بخونی ولی فهمیدم تو ایران اصلا علاقه مهم نیست باید دنبال چیزی باشی که به نفعته و خب درآمدش خوبه و مهاجرت هم توش آسونه البته این نظر منه ، تو هنرستان ما بچه های دوازدهم خودشون مستقل ان و ماهی ۱۰ میلیون یا بیشتر برای خودشون با طراحی سایت درامد دارن درسته چیزی نیست ولی به عنوان درامد اولیه عالیه . تحقیق کن ببین درآمد کدوم رشته خوبه و بهش علاقه داری یا خانوادت هم راضین . 

اگه نمرات ریاضی پارسالت زیاد باشه شاید بشه

ولی امسال اگه در حد ۱۲ اینا گرفته باشی متاسفم اینو میگم ولی احتمالش ۳۰ درصده بتونی بله بیاری . بیاری هم ب میشه و اگه مقدار دانش آموزایی که الف آوردن بیشتر بشه دیگه ظرفیت ثبت نام وجود نداره 

انشالله که خیره . امیدوارم نمرت ریاضیت بالای ۱۵ بشه و بتونی رشته مورد علاقتو دنبال کنی❤😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تا چند ماه پیش فک میکردم اصلی ترین چیز علاقست و اگه علاقه نباشه نمیتونی درس بخونی ولی فهمیدم تو ایرا ...

ممنون ازت...

ولی من نمره ریاضیم هفتم و هشتم زیر ۱۰بود امسال برای اولین بار بالاخره تجدید نشدم....نمی‌دونم استرس دارم 

بعد یه چیز دیگه ای اگه من ریاضی نتونم بیارم ......کلا نمیتونم بیارم یا تو هر مدرسه فرق داره؟؟؟

خب امسال علوم خیلی بد دادن .....خیلی هم رای منفی آورده....فقط هم من خراب نکردم کل ایران خراب کرده .. ...

آرع علوم پارسال استان ماهم خیلی سخت بود در حد تیزهوشان بود . شنیدم امسالم خیلی سخت بود .

اگه علوم رو همه بد داده باشن شاید یه ارفاقی بکنن و نمره همه رو بالا بدن خود معلما .

انگار شنیدم نمیخوان مقدار اونایی که میرن نظری بیشتر شه برای همین سخت میدن😑🤦‍♀️

ممنون ازت... ولی من نمره ریاضیم هفتم و هشتم زیر ۱۰بود امسال برای اولین بار بالاخره تجدید نشدم....نم ...

عه 🤦‍♀️

نه تو هر مدرسه ای فرق نداره اگه نتونی بیاری تو هیچ مدرسه ای ثبت نام نمیکنن بجز غیر دولتی 

مگر اینکه اونایی که ثبت نام کردن کم باشن و ظرفیت ثبت نام زیاد شه بتونی بری 

البته میتونی شهریور ترمیم معدل هم بکنی تا بری رشته مورد نظرت

آرع علوم پارسال استان ماهم خیلی سخت بود در حد تیزهوشان بود . شنیدم امسالم خیلی سخت بود . اگه علوم ر ...

اره کارشون خیلی بد بود.....

من شنبه امتحان اجتماعی دارم در طول سالم خواندم به نظرت تا هفت صبح پنج درس بخونم بعد بخوابم بعد دوباره پنچ درس بخوانم همینطور پنج درس پنج درس میتونم ۲۰شم...؟

چون ریاضی و علوم اونجوری بود دیگه برای بقیه امتحانات واقعا انگیزه ای ندارم....وای که چقدر من بدبختم همش باید استرس بکشم که یه چیزی بشه تازه اونم اگه بشه😭😭😭😭😓😓😓😓

اره کارشون خیلی بد بود..... من شنبه امتحان اجتماعی دارم در طول سالم خواندم به نظرت تا هفت صبح پنج د ...

آرع واقعا 

ارع فقط به مرور نیاز داری حتما میتونی . ولی زیاد خودتو اذیت نکن شب دیر نخواب . من پارسال مطالعات رو خوب خونده بودم ولی نیم نمرم تو صحیح غلط ها رفت که اونم درست علامت زده بودم معلم گفت اشتباهه تغییر دادم🤦‍♀️واقعا استانیا و کشوریا سختن .

علوم که سخته ولی من ریاضی رو فقط فیلم آموزشی دیدم و ۱۰ تا نمونه سوال حل کردم رفتم امتحان دادم عالی بودددد

حتما نمونه سوال پارسال استان ها رو هم حل کن که نتیجه عالی بگیری😉❤

نه عزیزم اینطوری نگو . منم پارسال خیلی ناراحت بودم نتونستم رشته مورد علاقم تجربی بخونم به خاطر اینکه دور بود و خانوادم اجازه ندادن . مثل یه حسرت موند تو دلم ولی بعد باهاش کنار اومدم و الان راضیم.

منم ترم اول معدلم امسال ۲۰ بود ولی ترم دومو خراب کردم دیگه انگیزه ندارم با هر نمره کمم داغون میشم ولی دیگه چ کنیم 😭

ترمیم معدل چیه؟میشه توضیح بدی؟.؟

نمیدونم تو مدرسه های دیگه این قوانین هست یا نه 

ولی تو مدرسه ما بود . دوستم میخواست بره انسانی ولی نمراتش کم بود شهریور رفت آزمون داد کتاب هارو . البته فک کنم به عنوان نمره مردودی در نظر گرفتن یا نمیدونم نمره اصلی.

نمراتش بازم خوب نبودن ولی معلم ارفاقی کرد که بره رشته مورد نظرش . ولی از شانسش رفت دید ظرفیت کل مدرسه ها تموم شده و اصلا امکان ثبت نام ندارن .

امسال فنی حرفه ای خوند و  میخواد تغییر رشته بده بره انسانی

آرع واقعا  ارع فقط به مرور نیاز داری حتما میتونی . ولی زیاد خودتو اذیت نکن شب دیر نخواب . من پ ...

تو هم خودتو اذیت نکن پس.....

من تا صبح هی میگم به خودم بیدار بمونم کلی قهوه میخورم معده ام که داغون صفرا دارم اندوسکوپی هم شدم اصلا برام خوب نیست ولی خب مجبورم.....

ولی انقدر به انگیزه ام فقط گریه میکنم از گریه کردن زیادم خوابم می‌بره فرداشم همینطور....

ببین فقط ریاضی بخون از نظرم متقاضی کم داره سال اولم کلاس شرکت کن و مو به موی کتابات رو بخون .من چند تا دوست تجدیدی داشتم همشون الان مهندس ان اما خودم چون تجربی خوندم پشت موندم با اینکه درسای تخصیصم خیلی خوب بود.

نصیحت من برای ارامش و اینده خوب فقط رشته ریاضیه کلاس کنکوری قوی و پایع شرکت کن درست میشه

من از زمان خودمون چیزی که یادمه اینه که من کلا نمره هام خوب بود برای هر ۴ تا گروه درسی،یه است هم ازمون گرفتن بابات استعداد و علاقه که من یه جوری جواب دادم که همون رشته ای که میخوام امتیازش بیشتر شه

ببین فقط ریاضی بخون از نظرم متقاضی کم داره سال اولم کلاس شرکت کن و مو به موی کتابات رو بخون .من چند ...

من خودم می‌خوام برم ریاضی معلمم نمره ام رو نگفت فقط گفت تجدید نیستی....ولی فک کنم منم باید ترمیم معدل کنم....

اره همه چیزم اکیه مدرسه ثبت نام کردیم همه چی ....ولی باز چشمم آب نمیخوره ....