2777
2789
عنوان

وای.......رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 41 پست
تو هم خودتو اذیت نکن پس..... من تا صبح هی میگم به خودم بیدار بمونم کلی قهوه میخورم معده ام که داغون ...

من‌ همیشه دیگران رو نصیحت میکنم که بدترین ویژگی خودمه😁😢ولی من خیلی عوارضشو دیدم ریزش مو ، لرزش دست سفید شدن مو افزایش ضربان قلب معده درد عصبی ضعیف شدن چشم و همه جور درد. تازه با ۱۵ تا آمپول و چند بسته دارو بهتر شدم .من دست خودم نیست ولی هیچ وقت شبا بیدار نمیمونم از خوابم نمیزنم .

دیروز باید ۳۰۰ صفحه میخوندم یبار از روش خوندم و نمونه سوالا گفتم ولش ارزش نداره امتحانم خوب دادم.

هیچی به اندازه سلامتی ارزش نداره من بهش عادت کردم به عوارض و استرسش ولی سعی کن تو زیاد خودتو اذیت نکنی چون خیلی بده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من خودم می‌خوام برم ریاضی معلمم نمره ام رو نگفت فقط گفت تجدید نیستی....ولی فک کنم منم باید ترمیم معد ...

ببین ریاضی کسی ثبت نام نمیکنه جدیدا متقاضیش کمه نگران نباش البته از یه طرفم ۳ سالت که میانگین میگیرن نباید کمتر از چیزی که اعلام میکنن باشه وگرنه قبولت نمیکنن

ببین ریاضی کسی ثبت نام نمیکنه جدیدا متقاضیش کمه نگران نباش البته از یه طرفم ۳ سالت که میانگین میگیرن ...

فک کنم باید خیر سرم ترمیم کنم ریاضیم داغون بود از پایه تازگی اکی شدم که انگارم دیگه دیر شده....ولی ترمیم میکنم تهش

فک کنم باید خیر سرم ترمیم کنم ریاضیم داغون بود از پایه تازگی اکی شدم که انگارم دیگه دیر شده....ولی ت ...

من سه سال پیش که بودم چیزی به نام ترمیم نبود چون هدایت تحصیلی ام خیلی زود اومد و اصلا فرصتی نبود به امتحان شهریور برای ترمیم یا تجدید .شایدم قانونه جدیده نمیدونم ولی مدارس زود پر میشن