2777
2789
عنوان

اگ شما باشین

78 بازدید | 18 پست

دیشب رفتم درب خونه بابام ز زدم ج ندادن،

امروز ب داداش کوچیکم پیام دادم مامان بیداره،بعده ۱ساعت مامانم زنگ زده میگ داداش بزرگت دیشب دیر خوابیده منم پارکم بزار یکم بخوابه بعد بیاید،حالا من اصلاً نگفتم میخام بیام اونجا،فقط گفتم باش ،ولی بم برخورده حس میکنم دیشب از قصد باز نکرده،ک الانم اینو گفت،شما باشید برداشتتون چیه،ناراحت نمیشید،الان برم یا نه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه مدت زنگ نزن ببین اونا زنگ می زنم

امتحان کردم کل خانوادم فقط مامانم گاهی،خواهرم ک. تاپیکهاش هست دلمو خون کرده،داداشامم کوچیکه گاهی میاد از من کوچیکتره انتظاری ندارم،اما بزرگه حتی پیام بدم با تاخیر یا حتی ج نمیده،بابامم کلا اهل زنگ زدن نیست،خونمم نمیان کلا ما ترکیم پدر دختر زیاد خانه داماد نمیره، اما مامانمم نمیاد،چون نامادری شوهرم چندبار دعواشون شده،دیگ بزور شاید سالی ۴بارم نیاد،خیلی تنهام حس میکنم تو غربتم اصلا

خیلی دوسدارم جدیدا ازشون دور بشم،اینجوری حداقل میگم دورن،وقتی نزدیکن و اینجورین عذاب اوره،تازه من دختر پرو نیستم هر وقت برم بزور و اسرار شاید دو لقمه غدا بخورم،هیچوقت نشده برم در یخچالو باز کنم،همیشه بچهامو سیر میکنم میریم، چون خرج خونه با داداشامه