2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 41 پست

دیگه تکلیفت بااین چیزا که گفتی معلومه...ببخشید رک میگم ابزار جنسی که هستی قصد ازدواجم نداره و خرجشم که داری میدی خودتم که نمیتونی ازش دل بکنی دیگه چه راهکاری میخوای واقعااا گاهی عصبی میشم از دست شما دخترا که انقدر خودتونو الکی به باد میدید و فکر ایندتون نیستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما دیگه واقعا ساده ای 

معتاده 

خرجیشو از شما میگیره 

حمایتی نداره 

مسئولیتی قبول نمیکنه 

بدون هیچ تعهد و مسئولیت تامین میشه از هر نظر 

یعنی انقدر محتاج وجود جنس مذکری که به هر قیمتی حاضری بهش باج بدی تا بمونه ؟

بگو می‌خوام ازدواج کنم 

خسته شدم از این رابطه بی سر و ته..

خواستگار خوب خرج کن دارم.

دیگه بسمه ..

می‌خوام تشکیل خانواده بدم 

با کسی که به سیگار هم لب نمیزنه 

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

همینو دوبار بهش پول نده 

دوبار خونه راهش نده 

دوبار نزار استفادت کنه ببین چجور هار شه پاچتو بگیره خودش زوزه کشان در بره 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

به راحی یه پیام نیزنی که مابدرد هم نمیخوریم ویسری مطالب که خودت بهتر نیدونی بعد تهدیداشو اصلاجدی نمیگیری تهدید کرد بگو به پلیس فتا گزارش میدم صدات حالت ضبط بود تابترسه بعدش هرچی پیام داد نخونده پاک میکنی که دلت نلرزه ول کن این افتو زندگبت باارزشترازین حرفاست که بخوای پول ووقتتو صرف یسری سودجو کنی.خواست برگرده بگو تمام قرضاییکه دادم پس بده برگردم اگه پس داد رابطتتو تموم کن

این ک ب خانواده معرفی کرده دلیل خوبی نیست که عزیزم خانواده شل و ولی دارن ک براشون مهم نیست پسرشون ب ...

خانوادشم احتمالا یکی مثل خودشن دیگه

میگن چه اشکال داره پیرامون چند صباح بایمی باشه هم نیازشو برطرف کنه هم خرج پسر مونو بده

ازدواج بخاد بکنه کلی هزینه باید بکنند

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز