2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هزاردفعه هم  گفتم

عزیزم گفتی، اما عمل نکردی...

یکم دلت به حال خودت بسوزه

فرصت هاتو از دست میدی 

و وقتی بخودت میای میبینی ۴۰ سالت شده و هیچ!

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

من تاپیکاتو خوندم 

دو ساله این همه آدم میگن ول کن این معتادو ولی تو انگار خودت دوس داری علاف بشی ازت پول بکشه 

پس لطفا دیگه نیا تاپیک بزن بگو چیکار کنم چون همه راهکار بهت دادن ولی تو کار خودتو میکنی 

تک تک تایپیک هات خوندم و بنظرم تو بعد از مرگ مادرت از روی افسردگی با این ادم دوست شدی و اون جای عزیز از دست رفته ات گذاشتی.. ببین عزیزم این ادم حتی یه ذره تورو دوست نداره فقط تو عابر بانکش هستی ن باهات ازدواج میکنه ن بهت احترام میزاره ن می‌زاره طعم خوشبختی بکشی اون تورو دوست نداره تو خودت هم خودت دوست نداری ینی ؟ تا کی میخوای بازیچه دست یه معتاد مفنگی باشی تو هم عاشق اون نیستی تو فقط افسرده ای بنظرم یبار بجای این پول ها که به اون گرتی میدی برو مشاوره خودت نجات بده یه ادم درست بیاد تو زندگیت چرا خودت کتکک خور یه سسگ کردی به خودت بیا این کم کم پول رهن خونه و رخت و لباست هم ازت میگیره بعدش ولت می‌کنه خواهش میکنم التماست میکنم برو مشاوره اینم بلاک کن زن یه پیر مرد ۵۰ سالع شی بهتر از اینه بنده خدا فرذا ازش ایدز و زگیل میگیری 

یبار که کتکت زد تحویل پلیسش بده بندازنش زندان بعدشم اصلا باهاش ارتباط نداشته باش برو پیش روانشناس حتما بهت قرص های میدن در صورت لزوم میخوری تمام دنیا برات بی ارزش میشع چه برسه بع این تریاکی ایدزی