2777
2789
عنوان

رابطه

804 بازدید | 41 پست

بچه ها من یه دختر مستقلم و یه دوست پسردارم یکسره  ازم درخواست پول میکنه پولم بهش میدم اصلا برنمیگردونه واقعا خسته شدم ازش.درسته وضع مالیم خوبه ولی منم انتظاردارم حمایتم کنه مثلا میاد خونه م میوه س بخره نون بخره واقعا دیگه خسته شدم ازاین رابطه.پول موادشو  ازمن میگیره من یه دخترم واقعا نیازدارم کسی پشتم باشه....۴ساله باهمیم  ول کنم نیست میخاد....

واقعا نمیفهمش منو به کل خانوادش معرفی کرده ازاون ورم دم از جدایی میزنه

مناسب ازدواج هم نیست خدایا چ جوری ازش جدا ش بشم

جدا شو وووو

خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااا از دست تو چرا اینقدر اعتماد داری بهش داره ازت سو استفاده می‌کنه .... من گفتم خود دانی

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این ک ب خانواده معرفی کرده دلیل خوبی نیست که عزیزم

خانواده شل و ولی دارن ک براشون مهم نیست پسرشون با دختر مردم چیکار میکنه

به فکر خوش گذرونی و پول گرفتنشه خودت کات کن ب نظرم

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
این برا خودشم تکیه گاه نیست چه برسه برا دیگران

افرین

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

پول موادشو میدی؟ معتاده؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

تیغ زدنش بماند

فکر کنم گفتی مواد می‌کشه!؟

نگو که میخوای باهاش ازدواج کنی!؟😐😐

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز