2777
2789
عنوان

شماام با دوستاتون اینجورید ؟

1347 بازدید | 28 پست

سلام سلام 

از دیشب تااالان با دوستای عزیزم داریم خاطره بازی میکنیم 

دوست که میگم ی دوستی ۱۵ ساله منظورمه ها 

یکی از خاطره هامونو گفتم بگم ببینم شماام از این موردا داشتید 

من و دو تا از دوستام تو سن ۲۰ سالگی یه خطایی کردیم.الان ۳۰ سالمونه😁

بعد خانوادها فهمیدن .ما هر سه گردن گرفتیم هیچ وقت هیچ کس نفهمید اینکار کدوممون بوده .هر ۳ هم جوری توضیح میدادیم که قانع کننده بود .😂

الان هم همینطوریم هر کدوم اشتباه کنه بقیه گردن میگیرن 😁😁😁

رفیقای واقعی همیشه اینجوری پشت همن

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پایدار عزیزم  ن نداشتم همچین چیزی اما قشنگه این رفاقت. بجاش هر کی گند میزد منو سپر بلا ...

وای چ بد 

هر کسی ارزش دوستی نداره

ما حتی اگر در جریان خطا و اشتباه دوستمونم نبودیم گردن میگرفتیم 😁

خدا برادهم حفظتون کنه عزیزم

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه

خوشبحالت

من رفیق پایدار صمیمی نداشتم 

یکی دو نفر بودن که اونم همیشه منت خوبیاشونو میزاشتن و دو رو بودن پشت سر یه چیز دیگه میگفتن بعد که یه بار مثل خودشون برخورد کردم هرچی از دهنشون دراومد گفتن و شدن فیلسوف دنیا و من شدم بدترین ادم دنیا

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

وای چ بد  هر کسی ارزش دوستی نداره ما حتی اگر در جریان خطا و اشتباه دوستمونم نبودیم گردن میگرف ...

آره خیلی غم انگیزه،

ی وقتایی تنهایی بر حسب اجباره ن انتخاب قلبی.واسه همین دوستی ندارم اصن.

دمتون گرم،بمونید برای هم خوشبختی و موفقیت هم دیگه رو ببینید و لذت ببرین.

آمین 

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
خوشبحالت من رفیق پایدار صمیمی نداشتم  یکی دو نفر بودن که اونم همیشه منت خوبیاشونو میزاشتن و د ...

کلا حذف این جور دوستا بهترین گزینس 

یبار شوهر دوستم ی سیمکارت تو خونشون پیدا کرد و زنگ زد ب من ک ببینه زنش خطایی میکنه منم گفتم عع ببخشید مال منه پشت قاب گوشیم بود افتاده چقدر دنبالش بودما مرسی بهم گفتی داداش جان 

آره خیلی غم انگیزه، ی وقتایی تنهایی بر حسب اجباره ن انتخاب قلبی.واسه همین دوستی ندارم اصن. دمتو ...

ممنون گلم 

منم دلخوشیم ب همین دوستامه 

اول دبیرستان کنار هم نشستیم و دوستی موندگار شد 

کلا حذف این جور دوستا بهترین گزینس  یبار شوهر دوستم ی سیمکارت تو خونشون پیدا کرد و زنگ زد ب من ...

خوبه 

اره هزار بار درموردشون فکر کردم و حتی اینجا تاپیک زدم همیشه همه گفتن کنارش بزار

ولی به خاطر اون یه باری که مثل خودش برخورد کردم عذاب وجدان دارم همش میگم کاش همه چی مثل قبل میشد یا برم معذرت خواهی .. البته اونا رو مطمئنم یکی یه چیز بهشون بگه تا اخر عمر یادشون میمونه

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh