2777
2789
عنوان

شماام با دوستاتون اینجورید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 28 پست
خوبه  اره هزار بار درموردشون فکر کردم و حتی اینجا تاپیک زدم همیشه همه گفتن کنارش بزار ولی به ...

هرگز اشتباه نکن بری معذرت خواهی کنی .اونا توقعشون ازت بیشتر میشه 

تنها بودن بهتره تا با ادمایی باشی که بهت اسیب میزنن

خوبه،خوش به حالتون که دوستای خوبی دارید، من که شانس نیاوردم از دوست . و هیچ دوستی ندارم 

عزیزم انشالا دوستای خوب سرراهت قرار میگیرن 

ولی هر کسی هم لیاقت دوستی نداره 

منم خیلی هارو کنار گذاشتم بعد چندبار ضربه خوردن فهمیدم باید بزارم کنار و تو حریم شخصیم راهشون ندم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرگز اشتباه نکن بری معذرت خواهی کنی .اونا توقعشون ازت بیشتر میشه  تنها بودن بهتره تا با ادمایی ...

ممنون 🤍 درسته من خیلی وقته عاشق تنهاییم شدم

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

مثل خانواده شدن برام 

چه قشنگ

منم بعضی از دوستام عین خانوادن واسم

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
خدا حفظتون کنه برای هم 

همچنین شمارو💗

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

ببخشید شما مسیحی گفتین هستین

همسرتونم مسیحی بودن؟

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا
سلام عزیزم خوبی ؟تو این مدت که کارش اومده پیشت اذیتت نکرده ؟ پیشنهاد یا ... نداده ؟

سلام عزیزم 

اذیت که نه 

ولی مدام پیگیر ده دق بهش زمان بدم حرفاشو بزنه .خودشم گفت من بخاطر تو اومدم تلاش میکنم راضی بشی حرفامو گوش بدی .

من اصلا دلم باهاش صاف نیس که مهلت بدم یک دق حرف بزنه