2777
2789
عنوان

خیانت چتی

1166 بازدید | 27 پست

سلام دوستان میشه نظرتون راجب این اتفاقی که برای من پیش اومده بگین 

من واقعا گیجم اصلا نمیتونم درست فکر کنم یاتصمیم بگیرم

من وهمسرم چهارساله ازدواج کردیم الانم نزدیک یک ساله که سرخونه وزندگیمونیم دوسال هم باهم دوست بودیم مازندگیمونو عاشقانه شروع کردیم وهمسرم برای این ازدواج خیلی پافشاری کردارتباطمون بابرادرم خیلی خوب بود همه جا میرفتیم باهم مسافرت ،بیرون شهرو.... تااینکه چندوقت پیش به پیشنهاد زن داداشم یه بازی نصب کردیم که تواون بازی میشد چت کرد من متوجه شده بودم که همسرم با زن برادرم توی اون بازی چت میکنه ولی میدونستم که در حد صحبت ودرمورد بازی بوده فقط تااینکه چندروزپیش برادرم زنگ زد بهم وکلی حرف وفوش دادبه شوهرم که شوهرت میخواسته مخ زنمو بزنه هرجا ببینمش میکشمش این قضیه رو به شوهرم گفتم کلی دعواکردیم ومن فقط وسایلموجمع کردم وگفتم بایدجدابشیم کلی همسرم گریه کرد وگفت هرچی بوده ماخودمون فهمیدیم کارمون بده توبه کردیم هرچی هم بهش میگم خب مگه چی گفتین بهم که میگی توبه کردیم زیربار نمیره میگه کلا چت کردن ما کار اشتباهی بوده ازیه طرف هم از زن برادرم پرسیدم که توباشوهرم چت ناجور داشتی میگه اره من نمیدونم باید الان حرف کدومشونو باورکنم

شوهرم میگه فقط زن داداشت درد ودل میکرده وراهکار میخواسته ازم 

مشاوره هم رفتم ولی بازهم دلم طاقت نمیاره وبااین زندگی نیس

شوهرم میگه اگه توبری منم خودمو ازبین میبرم بدون تونمیتونم زندگی کنم

بهش میگم پس بگوحقیقت چی بوده میگه من فقط میخوام همه چیوگردن بگیرم تازندگی برادرت ازهم نپاشه😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طلاق بگیر اگه بچه نداری 

اگرم دلت راضی نیست طلتق نگیر ولی بچه دار نشو کوچک ترین حطایی دیدی جدا شو 

۹۹ درصد دوباره تکرار میکنه 

ولی تا بچه نداری طلاق برای سخت نیست

همه چیو گردن بگیره که زندگیه برادرتون نپاشه؟زندگیه خودتون واسش مهم نیست؟! کدومش مهم تره؟

اخه میدونه اگه زندگی برادرم ازهم بپاشه زندگی خودمونم تموم شده دیگه

فهمیدن واقعیت چه دردی ازت درمان میکنه؟؟  اصلا س. کس چت داشته بعدش میخوای چه کار کنی؟ 

به جای صحبت از واقعیت دنبال یه تصمیم جدی و عقلانی باش

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

کاملا مشخصه ارتباط چتی ناجور داشتن ولی الان پشیمونه به برادرت بگو غیرت داشتی زنتو طلاق میدادی که هرزس با مرد غریبه چت میکنه امروز با شوهر من چت کرده فردا با شوهر یکی دیگه چت میکنه خاک بر سر بیشعور اول زنداداشت بعد شوهرت 

ن اگ ناجور بود داداشت اونو طلاق میداد  خودت بیین زن داداشت چجوریه دروغگوئه بهت حسادت میکنه نمی ...

برادرم چون یکم شک کرده بوده یه دستی زده به خانمش وگرنه اصلا چتی نبوده که بخواد بخونه همه رو پاک کرده زن داداشم

ازیه طرف زن داداشم همه چیو تعریف کرده میگه بیشتر صحبتامون از گذشته بوده 

فهمیدن واقعیت چه دردی ازت درمان میکنه؟؟  اصلا س. کس چت داشته بعدش میخوای چه کار کنی؟  به ...

اصلا باورم نمیشه همچین ادمی باشه همسرم همه روی پاکیش قسم میخورن 

چی بگم آخه  چرا از اولش به این موضاعات فکر نمیکرد؟

همینو بهش گفتم اما یه بارمیگه چیزی نبوده باز یه بارمیگه من خودم فهمیدم کارم اشتباهه توبه کردم کلا به گفته خودشون ۲هفته بیشتر چت نمیکردن

به جز شوهرت زنداداشت هم اب بکش به برادرت بگو زنت ببینم پاره می کنم چون دو طرف مقصرن 

زنداداشت که یه دختر بچه ۹ سال نبوده ابرو اونم ببر 

باور کن این زندگیا بهم بخوره بهتره

2790
2778
2791
2779
2792