2821
2789
عنوان

خیانت چتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 27 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجوری این بی ابرویی روجمع کنم مامانم مریضه اگه بفهمه دق میکنه

حس من میگه چیز خاصی نبوده، مطمعنا هنوز حالت دردو دل و اینجور چیزا داشته ،احتمالا زیاد پیش نرفتن یکم فقط پاشون لغزیده ولی زود متوجه شدن

حس من میگه چیز خاصی نبوده، مطمعنا هنوز حالت دردو دل و اینجور چیزا داشته ،احتمالا زیاد پیش نرفتن یکم ...

ینی احتمال داره برادرم این قضیه رو بزرگ کرده باشه 

اخه واقعا خانمش الان۱۰ساله عروس ماست باهمه چیه برادرم ساخته الان تازه زندگی برادرم خوب شده وضعش مالیش خوب شده اخه چجور میتونه بهش خیانت کنه 

نمازش ترک نمیشه عروسمون مثل خواهربودیم باهم

ینی احتمال داره برادرم این قضیه رو بزرگ کرده باشه  اخه واقعا خانمش الان۱۰ساله عروس ماست باهمه ...

ببین چت که میکردن ولی خوب هنوز مطمعنا به جاهای بد نرسیده، چون معلومه دوتاشون ادمای درستین فقط نزدیک بوده بلعزن ولی خودشونو کنترل کردن،حتما یه چت ساده بوده

ببین چت که میکردن ولی خوب هنوز مطمعنا به جاهای بد نرسیده، چون معلومه دوتاشون ادمای درستین فقط نزدیک ...

من از زن داداشم پرسیدم که باهم چه چتی میکردین

گفت شوهرت بهم گفته ازت خوشم میاد دوست دارم

به شوهرم میگم چرا گفتی ازت خوشم میاد اخه ادم به زن مردم همچین حرفی میزنه قسم میخوره میگه گفتم از اخلاقت خوشم میاد سازگاری 

من از زن داداشم پرسیدم که باهم چه چتی میکردین گفت شوهرت بهم گفته ازت خوشم میاد دوست دارم به شوهرم ...

دیگه یه حسی تو دلشون بوجود اومده که با هم باعث شده با هم چت کنن،ولی یه حس اشتباه بوده مطمعن باش یه هیجان الکی بوده خودشونم الان فهمیدن

اصلا باورم نمیشه همچین ادمی باشه همسرم همه روی پاکیش قسم میخورن 

خواستی بیا شخصی بیشتر باهم صحبت کنیم

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

دیگه شوهرت خیانت کرده اگه براش ارزش داشتی خیانت نمی‌کرد اینقدر بی ارزش بودی براش که با زن داداشت بهت خیانت کرده...ب نظرم خودتو گول نزن دو سال دیگه میفهمی چی میاد به سرت

یا دافع البلیات
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز