2777
2789
عنوان

چه پیامی ب شوهرم بدم برا آشتی

217 بازدید | 35 پست

دلم نمیخواد منت کشی باشه

دوست داشتم سر عقل بیاد

دیشب اومد خونمون بعد هم پاشد رفت گفت داداشت گفته بیام وگرنه نمیومدم

اصلا پیام بدم بهش؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بقیه فکر میکنن میخوایم دو ماه دیگه عروسی بگیریم ولی ما درگیر بحث و قهریم

دیگه فرصتمون برا عروسی گرفتن تموم شد

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عقدین؟

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقیه فکر میکنن میخوایم دو ماه دیگه عروسی بگیریم ولی ما درگیر بحث و قهریم دیگه فرصتمون برا عروسی گرف ...

مشکلتون چیه

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

سعی کن باهم دیگه حرف بزنین

حرف زدن خیلی از مشکلاتو حل میکنه

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
مشکلتون چیه

خرج نمیکنه میگه خرج میکنم

سعی کن باهم دیگه حرف بزنین حرف زدن خیلی از مشکلاتو حل میکنه

بمیرمم التماس نمیکنم

فک میکنم یه چند روز تنهاش بزاری بهتر باشه بر عکس ما خانوما که دپسداریم وقتی ناراحت میشیم بیاد حرف بز ...

من بر پایه این حرف چهار پنج روزه ازش خبر ندارم زنگ هم نزده 

ولی من الان شرایط جدایی ازش ندارم

نمیدونم چیکار کنم برم سمتش ک منت کشی هم نباشع

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/