2777
2789
عنوان

چه پیامی ب شوهرم بدم برا آشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 35 پست
اینم بگو تو چکار کردی که دلش نمیخواد بیاد پیشت

شهریه باشگامو خواستم چندین بار گفتم قبول نکرو بحثمون شد

گفتم میخوام جدا شم ازت خسیسی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بمیرمم التماس نمیکنم

التماس نکن ولی اگه دوسش داری و مشکلتون جدی نیس حرف بزنین مطمئن باش درس میشه رابطتون

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرچی باهم قهرین؟

گفتم پول بده برم باشگاه دو ماه دیگه عروسیمونه پول نمیداد هر چی اصرار کردم

بحثمون شد گفتم پشیمونم میخوام طلاق بگیرم خسیسی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

فک میکنم یه چند روز تنهاش بزاری بهتر باشه بر عکس ما خانوما که دپسداریم وقتی ناراحت میشیم بیاد حرف بز ...

ی هفته شده

التماس نکن ولی اگه دوسش داری و مشکلتون جدی نیس حرف بزنین مطمئن باش درس میشه رابطتون

چقدر مثل من بسازی تو

منم با یکیم ک تو جشن عروسیا مش،،روب میخوره فقط

بهش پیام دادم ک اگه میخوای ب این کارت ا امه بدی دورمو خطبکش از اون روز ن زنگ زده ن پیاممو جواب داده

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

خودش باید بیاد جلو

پیام بدم جواب نمیده

من بر پایه این حرف چهار پنج روزه ازش خبر ندارم زنگ هم نزده  ولی من الان شرایط جدایی ازش ندارم ...

این حرف من پایه علمی داره هر جا بخونی راجبش هست اما خب نباید طولانی بشه و مدتشم بستگی شخصیت به طرف مقابل دارع و با توجه به شناختی که ازش داری باید تعدااد روزاشو تعیین میکردی حالا من بدون شناخت میگم ۵ روزه خیلی زیاده 

باید اینم در نظر بگیرین که مقصر دعوا کی بوده بیشتر اگه شما بودی که دیگه نباید منتظر باشی اون بیاد آشتی 

همین الان پیام بده مثلا قبلا پیام میدادی سلام میکردی چی میگفتی ، میگفتی سلام عزیزم خسته نباشی یا چه میدونم هر چی الان م دقیقا مثله قبل پیام بده و به روی خودت نیار که چند روزه قهر بودین 

بخاطر یه قهر جدا شین ؟ مگه کشکه عزیزم زندگی سختیا و اسونیای خودشو داره ، اگه با یه قهر به جدا شدن فک میکنی که باید بگم دو روز دیگه کلا از ازدواجت پشیمون میشی 

رل مجازی که نیستین بخاطر یه قهر جدا شین زن و شوهرین 

چقدر مثل من بسازی تو منم با یکیم ک تو جشن عروسیا مش،،روب میخوره فقط بهش پیام دادم ک اگه میخوای ب ا ...

عزیزم🥲

فقد تو عروسیا؟

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
این حرف من پایه علمی داره هر جا بخونی راجبش هست اما خب نباید طولانی بشه و مدتشم بستگی شخصیت به طرف م ...

اگه دو طرف مقصر باشن چی

ی هفته شده

چقدر زیاد 

فک میکنم باید بهش بدی همین الان 

منت کشی نکن  اصلا نیازی نیست به روی خودت بیاری که مثل قبل پیام بده عادی باش 

یکم که حرف زدین به روال عادی برگشتین اگه مقصر قهرتون تو بودی ازش معذرت خواهی کن 

ولی یه قانون بین خودتون داشته باشین که قهر نکنید ، ناراحت میشین حرف بزنید با هم 

چقدر زیاد  فک میکنم باید بهش بدی همین الان  منت کشی نکن  اصلا نیازی نیست به ...

نمیتونم پیام بدم دلم شکسته ازش

اگه دو طرف مقصر باشن چی

خب بازم فرق میکنه ، که کی باعثش بود کی بیشتر جو داد ، اما در کل ینفر خیلی بیشتر از اون یکی ناراحت میشه ، گاهی وقتا لازمه اصلا به این فکر نکنی که کی مقصر بود بخاطر زندگیت بحث و دعوا همیشه هست ، باید گذشتم باشه، اگه نباشه باید نگران باشی 

وگرنه دو تا ادم مختلف چطور میتونن اختلاف نظر نداشته باشن

نمیتونم پیام بدم دلم شکسته ازش

اجیی خب نباید این حرفو بزنی بالاخره ینفر باید پیش قدم بشه یا نه 

تو پیام بده قول میدم دفعه بعدی اون پیام بده ، اگه مقصر بوده باشی که وظیفتو انجام دادم ، اگرم اون مقصر بوده باشه که خجالت میکشه ، یه سلام ساده چیزی ازت کم نمیکنه اون شوهرته رلت که نیست مجازی که نیست زندگیه واقعیته

گفتم پول بده برم باشگاه دو ماه دیگه عروسیمونه پول نمیداد هر چی اصرار کردم بحثمون شد گفتم پشیمونم می ...

فکر نکردی شاید ندارع ؟ یا شاید داره به خرجای عروسی فکر میکنه ، شاید خرج واجب تری ام هست

واااقعا بخاطر همین گفتی طلاق میگیرممم وااای واااای از دست تو 

همونجوری که ما تکیه گاه میخواییم مردا ام میخوان ، اون الان با خودش فکر میکنه که واسه مسئله به این سادگی میگه طلاق بعدا تو زندگی چی میگه 

عزیزم🥲 فقد تو عروسیا؟

ارههه الان چند روزه هم شدید دلتنگشم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/