2777
2789
عنوان

چه پیامی ب شوهرم بدم برا آشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 35 پست
این حرف من پایه علمی داره هر جا بخونی راجبش هست اما خب نباید طولانی بشه و مدتشم بستگی شخصیت به طرف م ...

ن عزیزم زن و شوهر ک نیستیم ولی خانواده ها در جریان خیر سرم میخوایم ازدواج کنیم

تو جشن عروسیا مش،،روب میخوره فقط

بهش پیام دادم ک اگه میخوای ب این کارت ا امه بدی دورمو خطبکش از اون روز ن زنگ زده ن پیاممو جواب داده

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

پیام نده تا خودش پا پیش بذاره....چون هربار قهر کنه شما بری سمتش بع شددددددت بدعادت میشه و قهرکردن میشه اهرم فشارش ...مرگ یبار شیونم یبار..اینبار بذار هرچقدر قعرش طول بکشه شما سمتش نرو

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارههه الان چند روزه هم شدید دلتنگشم

کاش ترکش کنه

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
ن عزیزم زن و شوهر ک نیستیم ولی خانواده ها در جریان خیر سرم میخوایم ازدواج کنیم  تو جشن عروسیا ...

خب جریان شما فرق دارع اگه فقط تو جشن عروسی میخوره که لازم نیست ابنقدر حساس باشی چون میتونی تغییرش بدی الان تقریبا همه میخورن و براشون عادیع ولی میتونی بگی از مشروب بدم میاد و ازین حرفا نکه وقتی میبینی چیزیو دوسداره بگی یا این یا من ، خیلی مست میشد ؟ اخه یسریا هستن میگن در حدی میخوریم که مست نشیم ،یا مثلا میگن من با این چیزا مست نمیشم و از این حرفا و پس اشکال ندارع 

ولییی من فک میکنم یکم عصبی بر خورد کردی 

واقعا نمیدونم چی بگم 

رل بودین یا نامزد؟ الان دلت میخواد برگرده یا چون پیام نداده ازش بدت میاد ؟ 

ولی ادم اعتیاد ام درمان میکنه ترک میکنه چه برسه به مشروب اونم تازه فقط تو جشنای عروسی میخوره یعنی کلا کم پیش میاد بخوره  اینکه اصلا کاری نیست باید اروم اروم روش تاثیر میزاشتی هر ادمی حداقل یه ویژگی داره که باب میلی طرف مقابلش نیست ،دیگه نبایدکه چشمتو رو بقیه ویژگی ها و خوبی هاش ببندی که اینم یه مشکل حل نشدنی نبوده که شما گفتی دور منو خط بکش 

شما مقصر بودی 

الانم به حرف دلت گوش بده حتما ولی اگه دلت گفت بهش پیام بدی تو پیامتم نشون بده که از دستش دلخوری ولی قهر و دعوا نداشته باش 

کلا ادم اینجوری باشه که طرف مقابلش بیشتر زنگ و پیام بده ولی وقتی زنگ میزنه نشون بده که خیلی خوشحالی وقتی دیرتر زنگ میزنه بگو که دلتنگش شدی

[QUOTE=341451188]ن عزیزم زن و شوهر ک نیستیم ولی خانواده ها در جریان خیر سرم میخوایم ازدواج کنیم  تو جشن عروسیا ...[/QUOTE

اول اینکه هر ادمی واسه کاری که میکنه دلیل دارع که مثلا خوبی اینکار از بدیش بیشتر یا هر طور دیگه ولی دوس داره کارشو که انجام میده 

شما خودت بزار جای اون تا درکش کنی.

دوم اینکه بنظرت دوری کردن کار سازه؟ بنظرت اینکه خواستی خودتو حذف کنی کار درستی بوده ؟ اکه بخوای تاثیر مهربونی و عصبانیتو مقایسه کنی متوجه میشی که مهربونی بیشترین تاثیر و میزاره 

ادم حتی واسه بچش از مهربونی استفاده کنه بیشترین نتیجه رو میگیره تا اینکه از عصبانیت استفاده کنه 

وقتی از مهربونی استفاده کنی احتمال اینکه یه روز لازم باشه عصبانی بشه کمتره ولی وقتی از عصبانیت استفاده کنی دیگه یه عادت میشه هم واسه خودت هم بچش 

حتی وقتی که با بچه ات میخوای حرف بزنی سعی کنی هم قدش بشی به چشاش نگا کنی که حرفت بیشترین تاثیر و بزاره ، واسه بچه اینجوریه دیگه چه برسه به ادم بزرگتر که غرور خاص خودشو داره 

ن عزیزم زن و شوهر ک نیستیم ولی خانواده ها در جریان خیر سرم میخوایم ازدواج کنیم  تو جشن عروسیا ...

اول اینکه هر ادمی واسه کاری که میکنه دلیل دارع که مثلا خوبی اینکار از بدیش بیشتر یا هر طور دیگه ولی دوس داره کارشو که انجام میده 

شما خودت بزار جای اون تا درکش کنی.

دوم اینکه بنظرت دوری کردن کار سازه؟ بنظرت اینکه خواستی خودتو حذف کنی کار درستی بوده ؟ اکه بخوای تاثیر مهربونی و عصبانیتو مقایسه کنی متوجه میشی که مهربونی بیشترین تاثیر و میزاره 

ادم حتی واسه بچش از مهربونی استفاده کنه بیشترین نتیجه رو میگیره تا اینکه از عصبانیت استفاده کنه 

وقتی از مهربونی استفاده کنی احتمال اینکه یه روز لازم باشه عصبانی بشه کمتره ولی وقتی از عصبانیت استفاده کنی دیگه یه عادت میشه هم واسه خودت هم بچش 

حتی وقتی که با بچه ات میخوای حرف بزنی سعی کنی هم قدش بشی به چشاش نگا کنی که حرفت بیشترین تاثیر و بزاره ، واسه بچه اینجوریه دیگه چه برسه به ادم بزرگتر که غرور خاص خودشو داره