2777
2789
پس نمی ارزه کلا . محل خدمتو ۷ سال بعد میگن ؟هیچچچچ راهی نیست فقط بفهمی شهره یا روستا ؟

ببین ۷ سال دیگه ممکنه روستا نیاز به پزشک داشته باشه پزشک تو شهر زیاد شه

معلوم نمیکنه 

اگه اونقدر عاشق پزشکی نیستی از خیر تعهدی بگذر . یکی از آشنا های ما که پرستاره بهم گفت پزشکی تعهدی که درمیای تا ترم اول خوشحالی بعدش متوجه حماقتت میشی بنظرم خیلی درست میگفت دوستای من الان پشیمونن

😐😐😐😐😐من نگفتم شرایط متفاوت؟؟؟  بعد هم هر چقدر بد باشه اصلا اونجوری که شما گفتی نیست  ...

عزیزم دوست شما با اون مصوبه ها و دفترچه انتخاب رشته اونموقع وارد کار شدن😐😐😐

الان شرایطش فرق میکنه...

رضایت شوهر و اینام کلی داستان داره بهمین راحتی نیست که

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم دوست شما با اون مصوبه ها و دفترچه انتخاب رشته اونموقع وارد کار شدن😐😐😐 الان شرایطش فرق میکن ...

به اون سخنی که شما فگر میکنید نیست

اولا که هیچوقت شمارو مجبور نمیکنن جایی باشید

هروقت بخوایید میتونید محل کارتونو عوض کنید

ازدواجم کرده باشید محل کار همسرت هرجا باشه میفرستنت همونجا

نه پیراپزشکی  ولی دوباره دارم کنکور میدم چون کلا نه به پزشکی نه به این رشتم علاقه ندارم خانواد ...

من فک‌نمیکنم بیارم . تعهدی بیاری میری ؟ استانایی ک کوچیکترن میشه آدم رفت و آمد کنه تو شهرش؟

خسته و امیدوار

به اون سخنی که شما فگر میکنید نیست اولا که هیچوقت شمارو مجبور نمیکنن جایی باشید هروقت بخوایید میتو ...

تعهدی؟ واقعا اینجوریه ؟ فک نمیکنم ب راحتی بشه عوض کرد

خسته و امیدوار

عزیزم دوست شما با اون مصوبه ها و دفترچه انتخاب رشته اونموقع وارد کار شدن😐😐😐 الان شرایطش فرق میکن ...

خدای من 😐😐😐

شما اصلا از مفاد مصوبه قبل اطلاع داری؟ 

قبلا ۲۱ سال بوده 

قبلا دقیقا مشخص می کردن داخل چه روستایی باید کاری بکنی 

بعد هم محض اطلاع باید بگم اسفند ۱۴۰۱ بود که مصوبه شورا کفت تمام اون تعهد های ۲۱ ساله با اون مفاد باطل و همه طبق لین مقرر نامه جدید باید کار بکنن .

که این مقرر نامه جدید کلا ۱۰ ساله و محل خدمت طبق شرایط فرد تایین میشه . 

حالا مصوبه قبل بدتر بوده یا الان؟‌

ببین من خودم بدون تعهد ازرایز حال حاضرم راضی نیستم.  

سنگ این هارو هم به سینه نمی زنم چون تا تونستم به کادر درمان فشار آوردن. ‌

ولی شرایط اصلا اونقدری که شماها دارد.یکی خوف ناک نیست.  

کادر درمان بودن برلی دولت برده داری کردن هست ولی نه اونجوری که شماها میگید والا با زندانی هم از این کارها نمی کنن 

به اون سخنی که شما فگر میکنید نیست اولا که هیچوقت شمارو مجبور نمیکنن جایی باشید هروقت بخوایید میتو ...

من خودم موقع انتخاب رشته به این گزینه رسیدم و کلی راجبش تحقیق کردم و علاوه بر اون دوستمم الان وارد این رشته شده...واسه ۱۴۰۲ رو دارم میگم

تا چندسال نمیتونی تخصص بگیری...نمیتونی مطب بزنی...بعدم اینکه ۱.۵ برابر عمومیت تعهد داری...کمه؟؟! قضیه و جابه جایی و اینا هم قابل حل هست ولی راحت نیست...نمیشه ادم همچین چیزیو به شانس واگذار کنه...اومدیمو مجوز ندادن و نشد!

😐😐😐😐😐من نگفتم شرایط متفاوت؟؟؟  بعد هم هر چقدر بد باشه اصلا اونجوری که شما گفتی نیست  ...

خب عزیزم شما اطراف تهران رو با اطراف شهرستان مقایسه میکنی؟همین دوستمون که گفت همدان

بعضی روستاهاش تو زمستون حتی نمیشه برگردی شهر چون صعب العبوره 

بعدشم اومدیم و طرف ازدواج نکرد پدرش نامه شکایت بزنه به وزارت؟😂😂

شما وقتی میری محضر اون تعهد رو امضا کنی تازه میفهمی امضای بدبختیت بوده نه تنها شما بلکه اون دونفری که ضامن شدن چک و سفته هاشون میفته دست وزارت بهداشت 

دست از پا خطا کنی حقوق اون بیچاره ها قطع میشه

قوانین تعهدی با ۱۰ سال پیش یکی نیست  که