2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اللن چرا این سوال رو می پرسی؟  تعهد خدمت به یکی از مناطق محروم استان خودتون هست

میخوام فقط بدونم روستا هست یا نه شهرستان ما روستاهای جمعیتش ۴۰۰ نهایت ۶۰۰ نفره است ممکنه تو روستا بندازن؟‌چون شهرستان میتونم برم ولی روستا ن

خسته و امیدوار

خیر! پزشکی تعهدی فرقی با پزشکی معمولی نداره و تنها فرقش اینه که بعد از تموم شدنِ درست باید چند سال توی شهری که درش تحصیل داشتی خدمت کنی! چیزایی که بقیه دارن میگن راجب طرحِ که اون کلا قضیه‌ش فرق داره با اینی که تو میگی

اینی ک تومیگی تعهد به سپاه یا ارتشه نه طرح ؛ 10سال طرح از منطقی نیست ، پس کِی آزمونِ تخصص بدی کِی ق ...

این طرح جدیده با رتبه بالاتر میرن ده سال تعهد خدمت 

خسته و امیدوار

اون دوسال خدمتو همه باید برن تعهدی نزدیک ده ساله البته الان دو سال خدمتو از دوره ی تحصیل جدا میکنن ...

اره میدونممم

اون 8سال دیگه باید تو شهر کار کنی(بیمارستان ارتش یا سپاه) 

من مناطق محرومو میگم؛

آشناها بیرحـم ترازهَمن -
میخوام فقط بدونم روستا هست یا نه شهرستان ما روستاهای جمعیتش ۴۰۰ نهایت ۶۰۰ نفره است ممکنه تو روستا بن ...

بلین عزیزم برای این نوع از تعهد هیچ چیز مشخص نیست 

چیزی که شما امضا می کنی و تعهد میدی اینه که بری مناطق محروم اطراف شهر 

وقتی فارغ التحصیل بشی چک می کنن ببینن که تو استان شما کدوم منطقه دکتر لازم داره می فرستند همون جا ؟ البته فقط به مدت نصف دوران تعهد یعنی ۵ سال و بعدش هر جا تو بگی می برن 

اینکه اون ۵ سال اول رو کجا بری بستگی به شهرت داره 

مثلا تو شمال روستا ها به شهر خیلی نزدیک و واقعا هیچ فرقی نداره 

تو تهران همیشه تو خود تهران دکتر هست و شما رو قطعا می فرستنفیردز کوه و شهریار و .......

یوی از دوستای من اصفهانی فرستادنش ۲ سال نجف آباد بعد  ۲ سال بهش گفتن بیا خود اصفهان 

ولی مثلا جاهایی مثل کرمانشاه و سیستان بلوچستان و..... مناطق محروم جالبی ندارن 

بلین عزیزم برای این نوع از تعهد هیچ چیز مشخص نیست  چیزی که شما امضا می کنی و تعهد میدی اینه که ...

استان همدان چجوریه؟ مت فقط میخوام تو خود روستا نباشه .یعنی اول شمالو بزنم برا تعهدی ؟ میتونم خونم تو شهر باشه برا کار برم اونجا؟ شهر نزدیک محل خدمت

خسته و امیدوار