2777
2789
البته که نه عزیزم! چیزی که تو داری میگی راجبِ طرحِ دوساله‌س که کلااا قضیه‌ش با پزشکی تعهدی فرق داره

شما میشناسید کسی ک تعهدی باشه؟؟  روستا های ما جمعیتش نهایت ۵۰۰ نفره اس ممکنه ده سال بندازنم اونجا؟

خسته و امیدوار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استان همدان چجوریه؟ مت فقط میخوام تو خود روستا نباشه .یعنی اول شمالو بزنم برا تعهدی ؟ میتونم خونم تو ...

ببین اللن منظورت طرح پزشکی بود یا پزشکی تعهدی؟؟؟؟؟ 

برای پزشکی تعهدی ساکن هر جا باشی باید تعهد همون شهر رو امضا بکنی. 

اگر همدانی هستی باید تعهد همدان رو بدی .

به همدان آشنایی ندارم اما ببین فاصله روستاها با شهرتون چقدر هست و آیا روستاها خیلی محروم هستن ؟؟ 

مطمئنم عزیزم، بله .. خیر فقطط 2ساله! اگه 10 بود که سنگ رو سنگ بند نمیشد قربونت برم

اخه طبق مصوبه تعهد ده ساله اس فک کنم شما فک میکنید پزشکی عادی رو میگم آخه تو دفترچه درج میشه ده سال تعهد باید بدی

خسته و امیدوار

ببین اللن منظورت طرح پزشکی بود یا پزشکی تعهدی؟؟؟؟؟  برای پزشکی تعهدی ساکن هر جا باشی باید تعهد ...

متوسط حساب میشه فاصله رو دقیق نمیدونم ولی باید یعنی اگ روستا باشه ده سال تو روستا زندگی ‌کرد؟

خسته و امیدوار

اخه طبق مصوبه تعهد ده ساله اس فک کنم شما فک میکنید پزشکی عادی رو میگم آخه تو دفترچه درج میشه ده سال ...

نه! هم‌ پزشکی عادی هم پزشکی تعهدی همینقدره .. تنها تفاوتشون توی مدتِ تحصیل و به تعویق افتادنِ تخصصه!

خیالت راحت باشه دو ساله

خیر! پزشکی تعهدی فرقی با پزشکی معمولی نداره و تنها فرقش اینه که بعد از تموم شدنِ درست باید چند سال ت ...

همه حرفتون درست به جز اینکه فرمودین شهر محل خدمت 

درستش مناطق محروم استان محل خدمت 

نه! هم‌ پزشکی عادی هم پزشکی تعهدی همینقدره .. تنها تفاوتشون توی مدتِ تحصیل و به تعویق افتادنِ تخصصه! ...

اخه شما طبق تجربه میگید ؟ پس اون ۸ سال بقیع اش چی میشه؟ نگن ده سال باید تو روستا زندگی کنی ؟از کجا میتونم بپرسم محل خدمت روستاست یا شهرستان؟

خسته و امیدوار

همه حرفتون درست به جز اینکه فرمودین شهر محل خدمت  درستش مناطق محروم استان محل خدمت

من میخوام بدونم مثلا ممکنه روستا باشه بعد قرار باشه ده سال روستا زندگی کنم ؟ شهرستان هر جایی باشه اوکیه ولی روستا نمیتونم از هیچ جا نمیشه فهمید روستاست یا ن؟

خسته و امیدوار

نه! هم‌ پزشکی عادی هم پزشکی تعهدی همینقدره .. تنها تفاوتشون توی مدتِ تحصیل و به تعویق افتادنِ تخصصه! ...

میگم هیچ راهی نداره بفهمم شهر میشه یا روستا؟  مهم نیست جاش فقط نمیتونم روستا برم 

خسته و امیدوار