mmmmmmmmmmu مدیر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 5907 عنوان تعهدی پزشکی | مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 162 پست محل خدمت روستاست؟یا مثلا شهرستانه ؟تو رو خدا بگید اگ میدونید خسته و امیدوار 1403/03/14 | 11:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bebrave عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 4345 یعنی بین اونایی ک تعهدی بودن کسی روستا زندگی نمیکنه ؟خیلی ممنون جواب دادین لطف کردین❤️ عزیزم من تو همه پست ها گفتم 😅پی همه چیز رو باید به تن بمالی ممکن بری و ممکن نری
mmmmmmmmmmu مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 5907 عزیزم ۱۰ صفحه تاپیک رفته جلو باز توجیه نشدیا نصف بچه های ورودی ما روستان نصف شهرستان درست و دقیق میخوام بدونم .هیچ کس نگفته کسی رو میشناسه تو روستا کار کنه یا نه . تقریبا اینا ک گفته شدو خودم میدونستم ... خسته و امیدوار
سفینههه عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 23003 تعهدی رو فقط باید کسایی انتخاب کنن که عاشق پزشکی هستن ببین شما برو با انترن ها صحبت کن اصلا ت ... نه حتی عاشقم باشی بازم پشیمون میشیچون پزشکی یه پروسه طولانیه، فقط باید تند تند جلو بری تا به هدف نهایی برسی، و تعهدی جلوی اون سرعت پیشرفتتو میگیرهتو اینترنی هم چون یه لایف استایل جدید برای ادم ایجاد میشه و کشیک و شب نخوابی داری همه میرن تو فاز نالهولی بعد فارغ التحصیلی بازم برمیگردی به شرایط قبل و اوضاع خیلی بهتر و رضایت بخش و شیرین تر میشه
mmmmmmmmmmu مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 5907 عزیزم من تو همه پست ها گفتم 😅 پی همه چیز رو باید به تن بمالی ممکن بری و ممکن نری ... ممنون🥲🥲 خسته و امیدوار
سفینههه عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 23003 درست و دقیق میخوام بدونم .هیچ کس نگفته کسی رو میشناسه تو روستا کار کنه یا نه . تقریبا اینا ک گفته شد ... چون درست و دقیق مشخص نیستو همه چیز بستگی به معدلت، تاهلت، تعداد افراد فارغ التحصیل با شما، محل های خالی برای پزشک طرحی، نیاز استان به پزشک و .... بستگی دارهممکنه بیوفتی بغل گوش خونت، ممکنه بیوفتی هزار کلیومتر اونور تر تو یه روستای صعب العبورشما تا یک روز قبل شروع به کارت نخواهی فهمید که طرحتو کجا میوفتی
flora84 عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 4152 نه حتی عاشقم باشی بازم پشیمون میشی چون پزشکی یه پروسه طولانیه، فقط باید تند تند جلو بری تا به هدف ن ... نمیدونم والا من هر کسی رو که دیدم پشیمون بود میگفت کاش میرفتم دندون!یکی از اقوام ما با چه فشاری پزشکی رو تو تهران تموم کرد . قبلش یه رشته دیگه خونده بودالان میگه ارزش اونهمه زحمت رو نداشت چرا با اینهمه درس خوندن با حقوق ۱۲ تومن برم طرح
mmmmmmmmmmu مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 5907 نه حتی عاشقم باشی بازم پشیمون میشی چون پزشکی یه پروسه طولانیه، فقط باید تند تند جلو بری تا به هدف ن ... کاش امسال تو دفترچه محل خدمتو مثل ۴۰۱ مشخص کنن خسته و امیدوار
سفینههه عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 23003 نمیدونم والا من هر کسی رو که دیدم پشیمون بود میگفت کاش میرفتم دندون! یکی از اقوام ما با چه فشاری پز ... والا ما اکثرا الکی ناله میکنیم😂همه هم میگیم کاش میرفتیم دندونولی برگردیم عقب باز ۹۰ درصد میزنیم پزشکیحقوق طرحیم هم ۱۲ تومن نیست خیلی بیشتره با ساعت کاری کم عصرا هم میتونی ۴ ساعت کار کنی حقوقت دو برابر شه
سفینههه عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 23003 کاش امسال تو دفترچه محل خدمتو مثل ۴۰۱ مشخص کنن ۴۰۱ هم فقط اسم شهرستان رو مشخص میکرد دیگه درسته؟ولی مشخص نمیکرد که مرکز بهداشت شهرستانی یا بیمارستان یا روستاهای اون شهرستان
flora84 عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 4152 والا ما اکثرا الکی ناله میکنیم😂 همه هم میگیم کاش میرفتیم دندون ولی برگردیم عقب باز ۹۰ درصد میزنیم ... آره دیگه کلا بشر در حال ناله است😂😂😅هممون تو هر شغلی بریم اینطوریهولی من خودم چون علاقه ندارم مطمئنم برم پزشکی از روز اول پشیمون میشم
mmmmmmmmmmu مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 5907 ۴۰۱ هم فقط اسم شهرستان رو مشخص میکرد دیگه درسته؟ ولی مشخص نمیکرد که مرکز بهداشت شهرستانی یا بیمارست ... روستام میزد هست دفترچه ۴۰۱ خسته و امیدوار
سفینههه عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 23003 روستام میزد هست دفترچه ۴۰۱ عه اونجوری که ده هزارتا کدمحل نوشتن پس
mmmmmmmmmmu مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 5907 عه اونجوری که ده هزارتا کدمحل نوشتن پس دانلود کنید. کامل توضیح داده خسته و امیدوار