2777
2789
یعنی بین اونایی ک تعهدی بودن کسی روستا زندگی نمیکنه ؟خیلی ممنون جواب دادین لطف کردین❤️

عزیزم من تو  همه پست ها گفتم 😅

پی همه چیز رو باید به تن بمالی 

ممکن بری و ممکن نری 

عزیزم ۱۰ صفحه تاپیک رفته جلو باز توجیه نشدیا نصف بچه های ورودی ما روستان نصف شهرستان

درست و دقیق میخوام بدونم .هیچ کس نگفته کسی رو میشناسه تو روستا کار کنه یا نه . تقریبا اینا ک گفته شدو خودم میدونستم ...

خسته و امیدوار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعهدی رو فقط باید کسایی انتخاب کنن که عاشق پزشکی هستن  ببین شما برو با انترن ها صحبت کن اصلا ت ...

نه حتی عاشقم باشی بازم پشیمون میشی

چون پزشکی یه پروسه طولانیه، فقط باید تند تند جلو بری تا به هدف نهایی برسی، و تعهدی جلوی اون سرعت پیشرفتتو میگیره

تو اینترنی هم چون یه لایف استایل جدید برای ادم ایجاد میشه و کشیک و شب نخوابی داری همه میرن تو فاز ناله

ولی بعد فارغ التحصیلی بازم برمیگردی به شرایط قبل و اوضاع خیلی بهتر و رضایت بخش و شیرین تر میشه

درست و دقیق میخوام بدونم .هیچ کس نگفته کسی رو میشناسه تو روستا کار کنه یا نه . تقریبا اینا ک گفته شد ...

چون درست و دقیق مشخص نیست

و همه چیز بستگی به معدلت، تاهلت، تعداد افراد فارغ التحصیل با شما، محل های خالی برای پزشک طرحی، نیاز استان به پزشک و .... بستگی داره

ممکنه بیوفتی بغل گوش خونت، ممکنه بیوفتی هزار کلیومتر اونور تر تو یه روستای صعب العبور

شما تا یک روز قبل شروع به کارت نخواهی فهمید که طرحتو کجا میوفتی

نه حتی عاشقم باشی بازم پشیمون میشی چون پزشکی یه پروسه طولانیه، فقط باید تند تند جلو بری تا به هدف ن ...

نمیدونم والا من هر کسی رو که دیدم پشیمون بود میگفت کاش میرفتم دندون!

یکی از اقوام ما با چه فشاری پزشکی رو تو تهران تموم کرد . قبلش یه رشته دیگه خونده بود

الان میگه ارزش اونهمه زحمت رو نداشت چرا با اینهمه درس خوندن با حقوق ۱۲ تومن برم طرح

نه حتی عاشقم باشی بازم پشیمون میشی چون پزشکی یه پروسه طولانیه، فقط باید تند تند جلو بری تا به هدف ن ...

کاش امسال تو دفترچه محل خدمتو مثل ۴۰۱ مشخص کنن

خسته و امیدوار

نمیدونم والا من هر کسی رو که دیدم پشیمون بود میگفت کاش میرفتم دندون! یکی از اقوام ما با چه فشاری پز ...

والا ما اکثرا الکی ناله میکنیم😂

همه هم میگیم کاش میرفتیم دندون

ولی برگردیم عقب باز ۹۰ درصد میزنیم پزشکی

حقوق طرحیم هم ۱۲ تومن نیست خیلی بیشتره با ساعت کاری کم 

عصرا هم میتونی ۴ ساعت کار کنی حقوقت دو برابر شه

والا ما اکثرا الکی ناله میکنیم😂 همه هم میگیم کاش میرفتیم دندون ولی برگردیم عقب باز ۹۰ درصد میزنیم ...

آره دیگه کلا بشر در حال ناله است😂😂😅هممون تو هر شغلی بریم اینطوریه

ولی من خودم چون علاقه ندارم مطمئنم برم پزشکی از روز اول پشیمون میشم