2777
2789
نیازی نیست ۱۰ سال تو روستا زندگی کنی  میری و بر می گردی  بعد تازه اگر متاهل باشی می یارن ...

خواهشا اطلاعات غلط ندین 

جایی میندازن که مجبور شی بمونی مگر اینکه چند تا استان خاص باشی مثل قم بتونی رفت و آمد کنی

من یکیو میشناسم برای فرار از تعهد از کشور قاچاقی فرار کرده چون تحمل اون کار رو نداشت 

الانم سند خونش گرو وزارت بهداشته 

تعهدی همون برده داریه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گوگل چیه!  این جور چیزا رو باید از رو دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری جواب داد  بسته به ...

س برابر ک‌کنسل شد کلا . من فقط میخوام بفهمم محل خدمتک کجا میزنن 

خسته و امیدوار

بله دوازده هزار ...... دخترخاله مادرم سمنان رتبه اش یازده هزار شد تعهدی میخونه ‌..مجبورت کردن بیای ا ...

استان سمنان کلا رتبه بالا میگیره ولی گفتم که هر کی استان خودش رو میاره

من با زیر ده هزار تعهدی سمنان نیاوردم چون استان خودم نبود 

عزیزم اینایی که میگن دوسال چرته...اگه اینطور بود که ملت دو به شک نمیوفتن برن تعهدی یا نرن...

تا اونجایی که گفتن ۱.۵ برابر سال تحصیله...همون نزدیک به ۱۰ سال...حالا بستگی داره به دفترچه...ولی هیچوقت این تعهد کم نیست...همیشه زیاده

استان سمنان کلا رتبه بالا میگیره ولی گفتم که هر کی استان خودش رو میاره من با زیر ده هزار تعهدی سمنا ...

پس نمی ارزه کلا . محل خدمتو ۷ سال بعد میگن ؟هیچچچچ راهی نیست فقط بفهمی شهره یا روستا ؟

خسته و امیدوار

خواهشا اطلاعات غلط ندین  جایی میندازن که مجبور شی بمونی مگر اینکه چند تا استان خاص باشی مثل قم ...

😐😐😐😐😐من نگفتم شرایط متفاوت؟؟؟ 

بعد هم هر چقدر بد باشه اصلا اونجوری که شما گفتی نیست 

عزیزم من خودم کادر درمانم و در بطن ماجرا هستم 

۲ تا از صمیمی ترین دوست و همکار هام  تعهد خدمت داره به اطراف تهران 

یکیشون متاهل بود و همسرش یه شکایت نامه با عنوان عدم تمکین نوشت و برگشت به خود تهران .

دومی هم خودش راضی و خیلی دوست داره که اونجا کلی کیس ویزیت می کنه و علمش زیاد میشه و شرایط کاری بهتری نسبت به مرکز استان داره .

قطعا کسایی هستن که شرایط بدتری داشته باشن ولی محاله ممکن به پزشک بگن حتما باید بمونی تو همون روستا زندگی بکنی .

اون ها فاطمی خوات به مدت ۳۶ ساعت در هفته براشون کار کنی . 

۳۶ ساعت حتی از تایم گاری کارمند ها هم کمتره .