2777
2789
خدای من 😐😐😐 شما اصلا از مفاد مصوبه قبل اطلاع داری؟  قبلا ۲۱ سال بوده  قبلا دقیقا مشخ ...

عزیزم شما ۷ سال عمومی بخونی...

۱۰ سال تعهد داری (طبق چیزی که گفته شده ۱.۵ برابر سال تحصیل)

بعد تازه بری تخصص بگیری..

شاید ازنظر شما ۱۷ سال از زندگی اینجوری بگذره مهم نباشه ولی تو این مدت نمیشه مطب زد و تخصص خوند ، پس بله رشته ایه که روش باید خیلی فکر کرد و سختی ام داره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم موقع انتخاب رشته به این گزینه رسیدم و کلی راجبش تحقیق کردم و علاوه بر اون دوستمم الان وارد ا ...

بله مشکل تعهدی خیلیی زیاده و افتضاح

اما من دارم درمورد محل کارش میگم که اصلا به اون وحشتناکی که شما میگید نیست

بدی تعهد درامد کم و تخصص ندادنه، نه محل کارش

خب عزیزم شما اطراف تهران رو با اطراف شهرستان مقایسه میکنی؟همین دوستمون که گفت همدان بعضی روستاهاش ت ...

خب اینجوری مگ کسی خله بره تعهدی . من فک میکردم شهرستانه .. اینجوری باشه اصلا نمیخوام بخوام ده سال تو ی روستای صعب العبور کار کنم 

خسته و امیدوار

من فک‌نمیکنم بیارم . تعهدی بیاری میری ؟ استانایی ک کوچیکترن میشه آدم رفت و آمد کنه تو شهرش؟

نه نمیرم

میگم که من اصلا به پزشکی علاقه ندارم

دوست دارم وقتم طوری باشه بتونم به علایق دیگم برسم برا همین پزشکی کلا مناسب من نیست خانواده اصرار دارن به پزشکی

بله مشکل تعهدی خیلیی زیاده و افتضاح اما من دارم درمورد محل کارش میگم که اصلا به اون وحشتناکی که شما ...

من اصلا کاری به محل کارشم ندارم...ولی واقعا نزدیک به ۱۵ سال ، ۱۶ سال پزشکی درحالیکه تخصصی نداری ، مطبی نداری ، حقیقتا حقوق چندانی ام نداری...

خب عزیزم شما اطراف تهران رو با اطراف شهرستان مقایسه میکنی؟همین دوستمون که گفت همدان بعضی روستاهاش ت ...

تفاوت مفاد قوانین قدیم رو با جدید مقایسه کردم تو پست قبل . کامل بخون که توجیح بشی چون کاملا مشخص اصلا کارمند علوم پزشکی نیستی و فقط یه چیزی شنیدی .

من تو پست قبل هم گفتم بستگی به شهرت داره و تو تهران و اصفهان و شهر های شمالی تفاوتی نداره ولی برای شهر های مثل کرمانشاه خیلی دشواره..

من یازدهم خوشبختم باید واسه پرستاری هم با این وضع از هم گسسته بشم🙂

شما هنوز وقت داری قشنگ فکر کنی ببینی چی میخوای و بشینی خوب بخونی

اگه آدم بیمارستان نیستی دور پزشکی و پرستاری رو خط بکش 

کلی رشته هست هم حقوقشون خوبه هم کارشون سبک تره 

مثل تغذیه ، کاردرمانی، بینایی، فیزیو و...

تفاوت مفاد قوانین قدیم رو با جدید مقایسه کردم تو پست قبل . کامل بخون که توجیح بشی چون کاملا مشخص اصل ...

یعنی شهر بزرگتر بدتره چون روستا های بیشتری داره،؟

خسته و امیدوار

من اصلا کاری به محل کارشم ندارم...ولی واقعا نزدیک به ۱۵ سال ، ۱۶ سال پزشکی درحالیکه تخصصی نداری ، مط ...

ن بعد ۵ سال میشه تخصص گرفت تو خود دفترچه زده بعد از نصفش میشع

خسته و امیدوار

خب اینجوری مگ کسی خله بره تعهدی . من فک میکردم شهرستانه .. اینجوری باشه اصلا نمیخوام بخوام ده سال تو ...

ببین همه به اسم پزشکی میزنن تعهدی

کسی اوسکول نیست که زندگیش رو خراب کنه که بعدا ازدواج، تحصیل و... طرف که مختل شد تازه میفهمه تعهدی ارزش نداره 

من‌همه اینا برام‌اوکیه فقط محلش مشکله

عزیزم هنوز وارد رشته و بازار کار نشدی که اینجور میگی

وقتی ۳۵ سالت شد و همکارات همه تخصصشونو گرفتن و حالا مطب زدن ماهی ۱۰۰ میلیون تا ۱ میلیارد درامد داشتن و تو هنوز داری به عنوان عمومی با حقوق ۲۰ تومن کار میکنی میفهمی چی سرت اومده

تازه اون موقع تنها چیزی که برات مهم نیست محل خدمتته ، اتفاقا ترجیح میدی بری روستا که دوبرابر حقوق بگیری که یکم حس عقب افتادگیتو جبران کنی