orkide2008 مدیر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 364 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 241 پست من چقدر زندم؟افکار خودکشی دارم میترسم کار خودمو تموم کنم 1403/03/13 | 22:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشبخت_در_دنیاوآخرت عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 10217 رضا حسش بیشتره ازدواجتو مطمئن نیستم رشتت الان چیزیه ک علاقه نداری؟ تغییر رشته هم خوبه .اما صر ... عزیزم سال بعد پاییز عقدم ؟؟
رستانیتیی عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5772 میشه اینو بگی لطفا آینده ریحانه چطوری میشه ؟ مامانم منو بیشتر دوس داره یا ریحانه ؟ خوب میشه اما زیاد آن چنانی نمیشه حس کردم یکم اونو بیشتر دوس داره اما تو دختر سر به زیرو مهربون و آرومی هستی ریحانه ام یکم شیطون و بازیگوش دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
zibatareenhes عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 794 نکن تا دو سال دیگه پیشرفت زیادی داری افکار منفی و ناامیدیت زیاده میشه در مورد آینده ی منم بگی؟حس نیما بهم چیه؟ باهم ازدواج میکنیم؟بین کنکور مجدد برای دندانپزشکی و کار فعلی کدوم رو انتخاب کنم بهتره برام؟
sahereshab عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 من چییییی بگودیگه گفتم ک واسه شما نیومده؟ درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 عزیزان ببخشید بهم فشار اومده ریپ نزدید لطفا درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
قمارباز_دل عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 5546 خوب میشه اما زیاد آن چنانی نمیشه حس کردم یکم اونو بیشتر دوس داره اما تو دختر سر به زیرو مهربون و آرو ... درست گفتی همشو قربونت تورو خدا راجب آینده خودمم یکموتلاش کن ببین چیزی میتونی بگی ؟😂🤍🌱 🎀💸
رستانیتیی عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5772 گفتم ک واسه شما نیومده؟ نه یکیش اومد مشخصات شوهرمومیگی؟پول داره یا نه؟شغلش چیه امتحان امروزم چطور بود؟آقا من زشتم یانه😂🤲 دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8633 خوب میشه اما زیاد آن چنانی نمیشه حس کردم یکم اونو بیشتر دوس داره اما تو دختر سر به زیرو مهربون و آرو ... راجب ازدواجم چی حس میکنین ؟ مثلا نحوه اشناییمون یا شغلش ؟ با اون اقا ازدواج میکنم ؟ .
آرتمیس۲۸ عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 6676 رضا حسش بیشتره ازدواجتو مطمئن نیستم رشتت الان چیزیه ک علاقه نداری؟ تغییر رشته هم خوبه .اما صر ... منو نگفتی. خواهشا بگو کی ازدواج میکنم؟ امسال خبری از نامزدی و خواستگاری هست؟ ..
zibatareenhes عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 794 قد بلند چهارشونه همکاره درآینده من کی ازدواج میکنم؟مشخصات کسی ک باهاش ازدواج میکنم چیه؟حس نیما بهم چیه؟ میاد خواستگاریم؟
غمگینمم عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 6552 انرژی تو قدرت مقابله با موانع رو داری الانشم تلاشت رو میبینم ادامه بده رشد و پیشرفت درانتظارته عزیزم منم بگو امسال ازدواج میکنم
رستانیتیی عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5772 درست گفتی همشو قربونت تورو خدا راجب آینده خودمم یکموتلاش کن ببین چیزی میتونی بگی ؟😂🤍🌱 محبت داری عزیزم آینده ای خوبی داری عزیزم دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
رستانیتیی عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5772 من کی ازدواج میکنم؟ مشخصات کسی ک باهاش ازدواج میکنم چیه؟ حس نیما بهم چیه؟ میاد خواستگاریم؟ امسال ازدواج میکنی وضعیت مالی خوبی داره همینوفهمیدم دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.