2789
@رستانیتیی   سلام عزیزم من معلم میشم یا خیر؟حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آ ...

بله میشی ازدواج ولی بهم نمی‌رسید بنابردلایلی مطمئن نیستم البته

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه درمورد منم بگی؟تغییر رشته بدم خوبه یا ندم؟؟چه رشته ای قبولم؟ با رضا ازدواجدمیکنم یا امین؟کدوم ب ...

رضا حسش بیشتره ازدواجتو مطمئن نیستم 

رشتت الان چیزیه ک علاقه نداری؟ تغییر رشته هم خوبه .اما صرفا با حس۶ تصمیم گیری نکن همیشه درست نیستن .با منطقت پیش برو

رشته ای ک ایندتو میسازه

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

@رستانیتیی   عزیزم من چه زمانی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

قد بلند چهارشونه همکاره درآینده

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

حست در موردم چیه

پرانرژی معمولا ، احساسات رو بروز میدی ؟ 

یکم کنجکاوی داری مهربونم هستی 

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

انرژی تو قدرت مقابله با موانع رو داری الانشم تلاشت رو میبینم ادامه بده رشد و پیشرفت درانتظارته

منم میگی؟

م دوسم داره؟ 

کی ازدواج میکنم؟ شرایطش چیه

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
نکن تا دو سال دیگه پیشرفت زیادی داری  افکار منفی و ناامیدیت زیاده

فرهنگیان قبول میشم؟

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤