2789
این که رفت ازمن بپرسید😂💔

دوسم داره؟ ماه تولدم چیه؟ چه رشته ای قبولم؟ تغییر رشته بدم؟ حسش چیه؟ همسر ایندم ایرانیه یا خارجی😁

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@sahereshab   سلام عزیزم من معلم تربیت بدنی میشم یا نه؟کی حالم خوب میشه و کی از دست آن فرد خل ...

سلام عزیزم میشی قبول

یکم وسواس یا حساسی یا نگرانی داری درسته؟ این بیشتر حس کنم شمایین ک اجازه میدین تو زندگیتون دخالت کنن ..یکم سخته برات 

انرزی منفی دارن زمان نمطدونم ولی بهتره زودتر دوری بشه 

اینو چن بار مختصر گفتم عزیزم . انرژیم کمه بخوام باز تمرکز کنم

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

نکن تا دو سال دیگه پیشرفت زیادی داری  افکار منفی و ناامیدیت زیاده

میشه بگین من امسال دانشگاه قبول میشم یا نه؟؟ اگ میشم چه رشته ای؟ 

لطفا جواب بدین خیلی بهم ریختم سر این مسئله

سلام عزیزم  بنظرت سوالایی که ازم میپرسه جدیه  یا دنبال اینه ک باهام خرف بزنه و ادامه بدی ...

هردو

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

دوسم داره؟ ماه تولدم چیه؟ چه رشته ای قبولم؟ تغییر رشته بدم؟ حسش چیه؟ همسر ایندم ایرانیه یا خارجی😁

متولد آبانی دوست داره پزشکی تغییر رشته نده حسش بهت دوست داشتنه آخری رو نمیدونم درست بود؟

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

میشه به منم بگی   دوستم داره؟حالش خوب میشع؟به هم میرسیم؟😢😢😢توروخدا

میرسین .نگرانیت زیاده کم کن 

خوب میشه

ا پسر خوبیه؟ کی ازدواج میکنم با چجور ادمی؟

بله پسر خوبیه بزودی 

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

متولد آبانی دوست داره پزشکی تغییر رشته نده حسش بهت دوست داشتنه آخری رو نمیدونم درست بود؟

متولد بهمنم ولی عشق پزشکی💕😅

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

میرسین .نگرانیت زیاده کم کن  خوب میشه

جواب منم بده🥺