2789

من کی ازدواج میکنم؟امسال نهایی هاروکامل قبول میشم؟معدلم؟خوشگلم یازشت؟

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حس ششمی عزیز مشخصات ظاهریموبگو کیس احساسی دارم؟مشخصات اونم بگو و این که بگو آزمون امروزم چطور بود. ...

به دنبال پیشرفتی یکم روح خسته ای داری یه حسرت تو دلته نمیدونم از چیه نگاهت بیشتر به دوردست هاس .شخصیتی م بهتره تا ظاهر .یخورده حالت افسردگی یا بغض نداری؟

میشه توهم از من بگی؟ .امسال میتونم ازینجا برم؟ نظرت راجب فردموردعلاقه  میرسیم به هم؟ 

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

عزیزم..با یکی قهرم کی آشتی میکنه؟اصن آشتی میکنه؟

طرفت مغروره؟

جواب قطعی ندارم فکرنمیکنم ب همین زودیا باشه .یا مغروره کمی یا لجباز

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

به دنبال پیشرفتی یکم روح خسته ای داری یه حسرت تو دلته نمیدونم از چیه نگاهت بیشتر به دوردست هاس .شخصی ...

درسته حالم زیاد جالب نیست آره حسم بهم گفت میتونی بری آره می‌رسید بهم ولی اختلاف فرهنگی زیادی دارید حس کردم کیس مورد نظرت ترکمنی هستش درسته؟بقیشم بگو برای منو

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

سآل دیگه پزشکی قبول میشم ؟ آینده ام چطوری میبینی .؟ الانم چطوری هستش چ اتفاقاتی تو زندگیم دارم ؟ آیا ...

بله قبول میشی جواب بقیه رو نمیدونم