2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نکن تا دو سال دیگه پیشرفت زیادی داری  افکار منفی و ناامیدیت زیاده

عزیزم میشه خواهش کنم به منم بگی درمورد رابطه م چی حس میکنی و اینکه خواستگاری و نامزدیم کی(چه ماهی) هستش؟

کار خوبه خدا درست کنه💫
نکن تا دو سال دیگه پیشرفت زیادی داری  افکار منفی و ناامیدیت زیاده

یه اقا هست که باهاش رابطه کاری دارم هیچ حرف عاشقانه ای هم این وسط نیست . بنظرت در اینده بهم علاقه مند میشه ؟ 

رتبم خوب میشه ؟ شهر و رشته خوب ؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

میشه درمورد آینده منم بگی ممنون میشم🥺❤️🌸

انرژی تو قدرت مقابله با موانع رو داری الانشم تلاشت رو میبینم ادامه بده رشد و پیشرفت درانتظارته

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

آخه چجوری میشه زنده بمونم با این افکار😭

افکارت از مشکلاتی ک برات رخ داده به وجود اومده 

روحت و قلبت اسیب دیده

به خودت زمان بده و سعی کن افکارت رو کنترل کنی

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

عزیزم میشه خواهش کنم به منم بگی درمورد رابطه م چی حس میکنی و اینکه خواستگاری و نامزدیم کی(چه ماهی) ه ...

یه انتظار میبینم تاخیری چیزی یا یه فاصله نیوفتاده؟ 

یکم طول میکشه

یه اقا هست که باهاش رابطه کاری دارم هیچ حرف عاشقانه ای هم این وسط نیست . بنظرت در اینده بهم علاقه من ...

فکرنمیکنم 

بله خوب میشه 

یه انتظار میبینم تاخیری چیزی یا یه فاصله نیوفتاده؟  یکم طول میکشه

فاصله ی مکانی داریم درحال حاضر باهم،شاید اون رو میگید.به نظرتون به زودی اقدام میکنه؟کی پیشنهاد ازدواجش رو میده؟

کار خوبه خدا درست کنه💫