2789
فاصله ی مکانی داریم درحال حاضر باهم،شاید اون رو میگید.به نظرتون به زودی اقدام میکنه؟کی پیشنهاد ازدوا ...

پس همینه آره 

بزودی اما خاستگاری و ازدواج کمی طول میکشه 

یه اختلافاتیم حس میکنم باشه خونواده مخالفن؟

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پس همینه آره  بزودی اما خاستگاری و ازدواج کمی طول میکشه  یه اختلافاتیم حس میکنم باشه خون ...

مادربزرگش هفته ی پیش فوت شد.ولی خب سنشون بالا بود و از چند ماه قبل منتظر فوتش بودن و امادگی داشتن.خانواده ش فکر نمیکنم مشکلی داشته باشن و راضی هستن.خواستگاری و نامزدی چه ماهی هست بنظرتون؟

کار خوبه خدا درست کنه💫
مادربزرگش هفته ی پیش فوت شد.ولی خب سنشون بالا بود و از چند ماه قبل منتظر فوتش بودن و امادگی داشتن.خا ...

بنظرم ی چن ماهی درگیر این موضوع بشید ببخشید البته ..حس میکنم نیمه دوم سال

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

بنظرم ی چن ماهی درگیر این موضوع بشید ببخشید البته ..حس میکنم نیمه دوم سال

ممنونم گلم🙏🏻 من انتظار داشتم اقدامش قبل از محرم باشه،مطرحش هم نمیکنه بنظرتون؟

ببخشید عزیزم اینهمه اذیتتون میکنم واستون صلوات میفرستم الان🙏🏻🙏🏻

کار خوبه خدا درست کنه💫
میشه بگین امسال اون پولی که میخوایم دستمون میرسه؟  باغه فروش میره کی؟ مال پدرشوهرمه

مقداریش بله

بزودی، تاچن ماه آینده

ممنونم گلم🙏🏻 من انتظار داشتم اقدامش قبل از محرم باشه،مطرحش هم نمیکنه بنظرتون؟ ببخشید عزیزم اینهمه ...

پیشنهاد میده چرا .بزودی

ممنون عزیزم نه چه اذیتی