2789
منو نگفتی. خواهشا بگو کی ازدواج میکنم؟ امسال خبری از نامزدی و خواستگاری هست؟

بله تو نیمه دوم سال یه خواستگاری داری

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

سلام عزیزم میشه بگی آینده مالیمون چطوره میشه 

متوسط روبه بالا

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته حالم زیاد جالب نیست آره حسم بهم گفت میتونی بری آره می‌رسید بهم ولی اختلاف فرهنگی زیادی دارید ح ...

اختلاف فرهنگی مثلا چی .نه ترکمن نیس 

ازدواج نداری الان کسی تو زندگیته؟ یا درنظر داری؟ اگ نه اشنایی داری بزودی ک شایدم بشناسی الانشم .و اینک تمرکزت میپره مرتب یخورده کموبیش ممکنه معدلت یکم پایین بشه .اما قبول میشی 

چهرت خوبه اعتماد بنفست یکم پایینه

ت بیشتر باید روحیت کار کنی ۸۰ درصد این حالت بخاطر اینه

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

اختلاف فرهنگی مثلا چی .نه ترکمن نیس  ازدواج نداری الان کسی تو زندگیته؟ یا درنظر داری؟ اگ نه اش ...

یکیو درنظر دارم یعنی همونه؟ازدواجمم با همونه 😂🤲اختلاف فرهنگی تونم مثل رسم و رسومات ایناست

سلام عزیزم میشی قبول یکم وسواس یا حساسی یا نگرانی داری درسته؟ این بیشتر حس کنم شمایین ک اجازه میدین ...

چرا حس ششما جواب منو نمیدن 

چه حسی از من میگیری

میخوام بدونم کی ازدواج میکنم و خصوصیاتش چیه 

مجید حسی به من داره؟

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
بله تو نیمه دوم سال یه خواستگاری داری

چرا حس ششما جواب منو نمیدن 

چه حسی از من میگیری

میخوام بدونم کی ازدواج میکنم و خصوصیاتش چیه 

مجید حسی به من داره؟

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
منو نگفتی  حست در موردم چیه کی و با چطور ادمی ازدواج می کنم

نمیدونم دختر مستقل و خوبی هستی به احتمال زیاد با فردی به اسم رضا ازدواج کنی❤️

چرا حس ششما جواب منو نمیدن  چه حسی از من میگیری میخوام بدونم کی ازدواج میکن ...

نمیدونم کی ازدواج میکنی ولی آخری رو میدونم مجید  دوست داره اما زیاد جدی نمیگیره.

نمیدونم دختر مستقل و خوبی هستی به احتمال زیاد با فردی به اسم رضا ازدواج کنی❤️

آفرین مشخصات رو درست گفتی 

ولی رضا نمیشناسم 😂

اگه تونستی از شخصیتش هم بگو یا کارش یا هرچی به ذهنت رسید 😁

لطفا جای خدا نباشید.