2777
2789
عنوان

دوستم......

144 بازدید | 34 پست

چند روز پیش دوستم بهم پیام داد و گفت(شب بود) که من توی تل//گ//رام قسمت//ربا//ت یه کسیوپیدا کردم که میخوام آشناشیم باهم اول دوست بعد ازدواج کنیم(دوستم ۵سال پیش با یگی مثل همین تو ربا//ت آشنا شد قضیه خیلی مفصله کوتاه میگم. که الان پسره رفته پی کار خودش اینوتحویل نمیگیره اصلا نه پیامی نه چیزی. منم از ارتباطشون خبر دارم به من میگه. حالااین جدیده رو اون شب گفت زهرا نظرتو میخوام منم گفتم نه مسدودش کن و فلان بهمان. خدافظی کردیم شب نزدیکای ۱ بود که من نشستم براش تو کاغذ بعنوان تایپ کردن حرف نوشتم ۳ صفحه کلی خواهش التماس تمناکه مسدودش کن. صبح من دانشگاه داشتم نگرانش بودم که مسدود کرد یا نه . گفت نه مسدود نکردم. منم ناراحت شدم گفت ببخش به حرفات گوش نکردم من تو دانشگاه کم مونده بود از حال بد پخش زمین شم از ناراحتی . دلم شکست استرس گرفتم عرق رو پیشونیم نشست قلبم حس کردم میخاد وایسه..   منم یکم حرف گفتم گفتم که دلمو شکوندی حلالت نمیکنم . ما۴ساله باهم دوستیم مثل خواهر من دوسش دارم اونم همیمطور بهش اهمیت میدادم بهش گفتم بهم اهمیت ندادی حرفمو گوش نکردی دلمو با ایم حرفت شکوندی. منم از اونروز خیلی نازاحتم شکه شدم کلی فکر و حرف تو سرمه میخوام بگیرمش بزنم

از دوست داشتنم بهش کم شده . میگه ناراحت نباش . میگه مگه دلت نمیخاد من خوشبخت شم منم میگماینجوری نه نمیخوام

چه کنم??!

دلم شکسته

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یچیزی این وسط خیلییی واسم عجیبه که چرا انقدد تو از این قضیه ناراحت شدی و .. که ختی میگی نزدیک بود غش کنم و...

تو راهنمایی ات و تمام 

درضمن دوستت اصلا آدم عاقلی نیست 

تلگرام جای آشنایی واسه ازداوج هست اخه؟😐

🌙💜

یچیزی این وسط خیلییی واسم عجیبه که چرا انقدد تو از این قضیه ناراحت شدی و .. که ختی میگی نزدیک بود غش ...

ازاینکه به حرفام اهمیتی نداده اونهمه خواهش کردم مسدودش کن 

سرقبلیه حالش خوب نبود باز اداهاشو گرفت دستش

ازناراحتی حالم بدشد

نمیتونم بعضی چیزاروبهش بگم ناراحت شه 

من اینومیدونم ولی اون نمیدونه ومنو حرص میده بااین کارش

میگه درمورد بچه حرع زدیم ازدواج و...

فکرمیکنید من نگفتم اینارو؟؟ من ۴ساله دارم میگم بهش

ازاینکه به حرفام اهمیتی نداده اونهمه خواهش کردم مسدودش کن  سرقبلیه حالش خوب نبود باز اداهاشو گ ...

ول کن 

آدمی که عاقل باشه سراغ این کارای بیهوده نمیره 

اینم بدون که آدمی خواب باشه رو میشه بیدارش کرد اما اونی که خودش و زده به خواب و نمیشه 

بیخیال تو راهنمایی هات و گردی 

حالا اون میخواد گوش کنه میخواد کوش نکنه

🌙💜

ول کن  آدمی که عاقل باشه سراغ این کارای بیهوده نمیره  اینم بدون که آدمی خواب باشه رو میش ...

اینهمه وقتمو عمرمو گزاشتم براش 

ناراحت بوده گفتم بیا حرفاتوبزن راحت شی من هستم 

دوسش داشتم

میگفتم عروس شی میام عزوسیت ساقدوشت میشم و...

البته نه ازاینجور دوستیا وازدواجا که من مخالفم ودرست نیست

عصبانیم میکنه بااین کارش

من گفتم چه معلوم شاید میخواد کلا سرت بزاره اصلا شاید پیرمرد۶۰سالس عکسه هم فتوشاپه و حرفاش الکیه ودزوغه

گفت بهم زهرااینقدر بدبین نباش باهاش تلفنی حرف زدم

واقعا سرم تیرمیکشه وقتی فکرمیکنم دستم بیاد میکشمش

اینهمه وقتمو عمرمو گزاشتم براش  ناراحت بوده گفتم بیا حرفاتوبزن راحت شی من هستم  دوسش داش ...

طرف همو میبینن خانواده ها تحقیق میکنن آخر یارو تو زرد از آب در میاد حالا تو تلگرام با یه تماس تلفنی و ۲ تا عکس دوستت خام شد؟😐

🌙💜

طرف همو میبینن خانواده ها تحقیق میکنن آخر یارو تو زرد از آب در میاد حالا تو تلگرام با یه تماس تلفنی ...

حرف منو باور نمیکنه اهمیت نمیده

ناراحتم میکنه نشستم اونروز گریه کردم 

اگه ازاین ببعد پیام داد جوابشو بدم؟ یا سرد برخورد کنم؟

میخوام سرمو بکوبم دیوار ازدستش

اینارونمیفهمه. ۱۹سالشه اصلا نمیفهمه هیچ جوره 

من اخر سکته میکنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز