2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 4234 بازدید | 203 پست
الهی بمیرم برات خانوادت میدونن حالتو ومشکلاتتو؟؟

آره اونا خودشون جزیی از این مشکلاتن پدرم رو بردم مشاور ولی دریغ از ذره ای تغییر و اهمیت 

الآنم نمی‌دونم مشاوره که گفت اطلاع میدم بهشون بهش گفته یا نه ولی فرقی نکرده 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

آره اونا خودشون جزیی از این مشکلاتن پدرم رو بردم مشاور ولی دریغ از ذره ای تغییر و اهمیت  الآنم ...

همشون جزئی از مشکلاتتن؟

دوستی رفیقی پارتنری همدمی ک حداقل در حد درددل پشتت باشه؟؟

درست صحبت نکنی مثل خودت برخورد میکنم حواست باشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته،  میدونم و درک کردم که چه نظری شده بهم و چه نعمت بزرگیه،  و میدونم و آگاه شدم ک ...

خصوصا در آخر الزمان دنبال گرفتن این نعمت از دست خیلی هاست ...

دام ها و وسایل زیادی در اختیارش هست 

از رسانه تا کف خیابان و ...

رنگی رنگی های تو خالی و دروغ 

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

همشون جزئی از مشکلاتتن؟ دوستی رفیقی پارتنری همدمی ک حداقل در حد درددل پشتت باشه؟؟

هیچ دوست و رفیقی ندارم هیچ کس رو نداشتم هیچ وقت 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

خیلی زیادن از بچگی بوده تا الان همه جمع شده  از ۱۵سالگی سابقه خودکشی دارم درمان نشدم ۲۱سالگی ب ...

میشه بپرسم به چی فکرمیکنی، اگه نمیخوایدبگید کلی بگید مثلا از15سالگی چه مشکلاتی هست که افسردتون کرده، براخودم پیش اومده افسردگی شدید

آره اونا خودشون جزیی از این مشکلاتن پدرم رو بردم مشاور ولی دریغ از ذره ای تغییر و اهمیت  الآنم ...

چقد منو یاد خودم میندازی با این تفاوت که بخاطر گناه خودکشی بهش فکرنمیکنم وگرنه تا حالا شاید خودکشی میکردم

منم از ۱۶سالگی مریض شدم الان ۳۰سالمه ی خانواده داغون

ی طلاق ی عقد ناموفق تجاوز تو کودکی از طرف نزدیکان حمایت نشدن از طرف پدر مادر 

خصوصا در آخر الزمان دنبال گرفتن این نعمت از دست خیلی هاست ... دام ها و وسایل زیادی در اختیارش ...

میشه تموم کنید این بحث مذهبی رو 

تاپیک مذهبی زیاد هست اونجا اظهار نظر کنید نه وسط درد دل و حال بد مردم 

میشه تموم کنید این بحث مذهبی رو  تاپیک مذهبی زیاد هست اونجا اظهار نظر کنید نه وسط درد دل و حال ...

بله عزیزم چشم 

تمام شده 

حلال کنید لطفا .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

میشه بپرسم به چی فکرمیکنی، اگه نمیخوایدبگید کلی بگید مثلا از15سالگی چه مشکلاتی هست که افسردتون کرده، ...

همیشه کنترل شدم همیشه خواستم اعتمادشون رو جلب کنم همیشه تحقیر شدم همیشه فکر کردم همه مسیولیت ها با منه

هیچ دوست و رفیقی ندارم هیچ کس رو نداشتم هیچ وقت 

ای خدا

اخه این چه وضعیه

عزیزم اگر خودت مایل بودی من هر کمکی از دستم بربیاد میکنم

چون خودمم کشیدم اینارو

بخدا کشیدم ولی الان حال و روزم بخاطر ازدواجم بهتره

حالا اگر تونستی میگی مشکلاتی که زمینت زده چی بوده؟؟

چقد منو یاد خودم میندازی با این تفاوت که بخاطر گناه خودکشی بهش فکرنمیکنم وگرنه تا حالا شاید خودکشی م ...

من به گناهش فکر نمیکنم الان تنها دلیلم برای انجام ندادنش ترس از نشدنه اگه نشه و زنده بمونم زندگی خیلی سخت تر از این میشه برام

ای خدا اخه این چه وضعیه عزیزم اگر خودت مایل بودی من هر کمکی از دستم بربیاد میکنم چون خودمم کشیدم ...

خیلی زیاد به قول مشاور  از بچگی ریشه داره همیشه غمگین و تنها بودم همیشه میگفتن تو خجالتی هستی همیشه مقایسه شدم هیچ وقت اعتماد به نفس نداشتم

چقد منو یاد خودم میندازی با این تفاوت که بخاطر گناه خودکشی بهش فکرنمیکنم وگرنه تا حالا شاید خودکشی م ...

تجاوز؟؟😢😢😢

من جای شما بودماز شخص متجاوز انتقام میگرفتم

ای خدا اخه این چه وضعیه عزیزم اگر خودت مایل بودی من هر کمکی از دستم بربیاد میکنم چون خودمم کشیدم ...

متاسفانه من هیچ خواستگاری هم ندارم

من به گناهش فکر نمیکنم الان تنها دلیلم برای انجام ندادنش ترس از نشدنه اگه نشه و زنده بمونم زندگی خیل ...

خلاصه که باید دنبال خوب کردن خودمون باشیم بخدا که منم موندم چیکار کنم با ۵تا قرصی که میخورم هیچی به هیچی