2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 4234 بازدید | 203 پست

این حال وحشتناکو من ۶ ماه تحمل کردم،خوب نشدم رفتم دکتر داروی اعصاب گرفتم

مثل تو چنان وحشتناک افسردگی داشتم ک هیچی خوبم نمیکرد

هیچکس توانایی درمانمو نداشت

ینی انقدر حال روحیم ترسناک شد ک تو کل عمرم همچین حال وحشتناکی رو نداشتم 

قبل اون فکر میکردم افسردگی ینی غمگین بودن و نا امیدی

ولی افسردگی خیلی وحشتناک تر از تصور ماس

خیلی بدتر از بیماری جسمی

هرکاری لازمه بکن تا خودتو نجات بدی

"هر کاری"

درست صحبت نکنی مثل خودت برخورد میکنم حواست باشه.

تلقین منفی بیچارت می‌کنه 

تلقین مثبت کن 

چون مغز باور می‌کنه 

و عکس العمل نشان میده 

سعی کن اصولی روی عقایدت کار کنی 

بعد نماز باعث تسکین روحت میشه 

و راز و نیاز در خلوت با خدا 

خالیت می‌کنه 

خدا شنونده خوبی هست 

و دوست بسیارررر مهربان.

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حرفات مثل حرفایی انگیزشی کتاب های روانشانسیه خیلی با زندگی واقعی ما آدم های معمولی فرق داره

من میخوام همه راهارو بری بعدا شرمنده خودت نباشی

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر

دور یوگا و مدیتیشن رو خط بکش فقط

امیدوارم زودتر راه خروج ازین وضعیتو پیدا کنی❤

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

این حال وحشتناکو من ۶ ماه تحمل کردم،خوب نشدم رفتم دکتر داروی اعصاب گرفتم مثل تو چنان وحشتناک افسردگ ...

آره واقعا افسردگی خیلی سخته منم ۷ماهه دارو مصرف کردم جلسات مشاوره رفتم تی دی سی اس رفتم اما دریغ از ذره ای حال بهتر فقط گریه میکنم 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

در واقع از پوچی و‌بی هدفی زندگی خدا نجات تون داده ،به خاطر این که رفتید سمتش.

دقیقا، شاید دوسال قبل یکی اینو مینوشت مسخرش میکردم، ولی من وااااقعا نجات پیدا کردم.. 

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

عیب نداره وقتی جواب نداده کاری که دکتر گفته انجام بده  چیشد که بیمار شدی؟

از ۱۵سالگی مبتلا شدم دوره ای دارو خوردم بعد قطع کردم دوباره از ۲۱سالگی شروع شد با شدت بیشتر الان ۶ساله هر روز شدیدتر شده و ۷ماهه تحت نظر دکترم

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

اسی من اگه جات بودم حتما میرفتم بستری میشدم. از خدامه بهم بگن درمان میشی فقط خوب شه حال گوهم.

برو حتما باشه؟ آفرین

بذار مشاورت به خانوادت اطلاع بده از اون بهتر میپذیرن

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن.فرزند ایران و جان فدای میهن🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است

دور یوگا و مدیتیشن رو خط بکش فقط امیدوارم زودتر راه خروج ازین وضعیتو پیدا کنی❤

یه مدتی رفتم ارتباط نمیگرفتم دیگه نرفتم 

آره واقعا افسردگی خیلی سخته منم ۷ماهه دارو مصرف کردم جلسات مشاوره رفتم تی دی سی اس رفتم اما دریغ از ...

خب شاید مشکلاتت بدتر و بزرگتر از درمانته

میشه بپرسم چین مشکلاتت؟

من خودم طوری وحشتناک افسردگی و استرس گرفته بودم ک اخرش تصمیم گرفتم اگر خوب نشدم خودمو خلاص کنم

چون غیرقابل تجمل بود

اسی من اگه جات بودم حتما میرفتم بستری میشدم. از خدامه بهم بگن درمان میشی فقط خوب شه حال گوهم. برو ح ...

من مخالفتی نکردم یعنی مشاوره گفت اصلا به حرف تو گوش نمیدم و چون خطر خودکشی داری اطلاع میدم 

منم از خدامه یه مدت بستری بشم بیخیال بشم از این دنیا ولی میدونم انقد اهمیت نمیدن بهم

دقیقا، شاید دوسال قبل یکی اینو مینوشت مسخرش میکردم، ولی من وااااقعا نجات پیدا کردم.. 

هدایت بزرگترین نعمت خداست 

بعد از مرگ متوجه این گنج عظیم و بی انتها الهی میشید ...

که چه لطفی در حق شما شده ..

کسانی  به ظاهر موجه در این عصر نوین کنونی  ،نه در عصر حجر، دارن گاو و گوساله می‌پرستند !!!!!

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

خب شاید مشکلاتت بدتر و بزرگتر از درمانته میشه بپرسم چین مشکلاتت؟ من خودم طوری وحشتناک افسردگی و اس ...

خیلی زیادن از بچگی بوده تا الان همه جمع شده 

از ۱۵سالگی سابقه خودکشی دارم درمان نشدم ۲۱سالگی باز افسرده شدم الان ۶ساله هر روز بدتر از دیروزم و ۷ ماهه تحت درمانم چون واقعا به مرز دیوونگی رسیده بودم شبها فقط سرمو میکوبیدم به بالشت که فکر نکنم 

هدایت بزرگترین نعمت خداست  بعد از مرگ متوجه این گنج عظیم و بی انتها الهی میشید ... که چه لطفی ...

درسته، 

میدونم و درک کردم که چه نظری شده بهم و چه نعمت بزرگیه، 

و میدونم و آگاه شدم که شیطان تا چه حد جولان میده تو دنیا.. 

امیدوارم هممون در پناه خدا باشیم

خیلی زیادن از بچگی بوده تا الان همه جمع شده  از ۱۵سالگی سابقه خودکشی دارم درمان نشدم ۲۱سالگی ب ...

الهی بمیرم برات

خانوادت میدونن حالتو ومشکلاتتو؟؟