2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 4390 بازدید | 203 پست
درمان بشه ادم، وابسته به قرص باشه، چه اشکالی داره. انگار مشکل تیرویید یا دیابت داری، به کسی که دیابت ...

بله میدونم 

من مقطعی دچارش شدم

در کل تو لاک خودم بودم هستم قبلش و الانم 

(ولی الان یچه داری خودش انگیزه هست)

ولی حس نا امیدی و پوچی  واینکه موقع بیدار شدن بگی که چی

و یا همش بخوابی

یک کلا م بی انگیزه باشی رو آری تجریه کردم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونم باشگاه یوگا ایروبیک کتاب پیاده روی کار کردن همه رو امتحان کردم ۷ ماهه جواب نگرفتم از هیج کدو ...

یه سوال دارم صادقانه جواب بده که بشه کمکت کرد، تابحال به قرصی یا دارویی اع. ت. ی. اد. داشتی..؟ 

/:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️‍🔥،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..❤️‍🔥❤️‍🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟......واینکه واس نی نی دارشدنم یه انشالا بگین دوستای مهربونم،🙏♥....( خیلیا ازمن راجب معجزه سوره ضحی بین زن وشوهری ویارسیدن حتمی به معشوق پرسیدن،،راجبش حتما تاپیک میزنم❤به هرکی دستورشو گفتم نتیجه گرفت🥰❤خودمم که معجزشو دیدم،واقعاااامعجزه بود چون خواسته خودم خیلی محال بود❤🥰🥰الان عاشق سوره ضحی هستم،همیشه زیرلب زمزمه میکنم(واس عاشق کردن بیش ازحد طرف مقابله به شرط نیت شرعی وازدواجه)❤.....تویی که داری امضامو میخونی،واست ارزوی بهترینارو دارم ازته دل❣️.....پروفایل خودمم🌈

اینو بدون بستری بشی عالی میشی، من مجردی تجربه داشتم، بخاطربهم خوردن نامزدیم افسردگی شدید گرفتم وتوخونه فقط گریه وداد میزدم وهرچی میگرفتم میشکوندم،، وزنمم ده کیلو پایین رفته بودهمش اززیرسرخانواده شوهرم که نامزدی روبهم زدن وبهم گفتن بروگمشوخونتون پسرمونو زن نمیدیم،، حتی اون روز به بابام زنگ زدن اومد منو برد، وای چه روزای جهنمی بود، بابامم یه روز بم گفت بیا ببرمت پیش نامزدت🥲، یادمه خوشحال بودم لباسامو جمع کردم اما نصف راه پدرم وبرادرم مسیرو سمت بیمارستان اعصاب وران عوض کردن وبزورهمونجا بهم بیهوشی زدن، وقتی بیدار شدم دیدم بخش اعصاب بستری بودم،، اونم به قیمت چی؟؟ مخالفت مادرشوهری که بیرحم بود بااینکه میدونست منوپسرش12سال عاشق هم بودیم/: الانم که ازدواج کردم مادرشوهره حاضره گوشت تنموبخوره، بااینکه مادرندارم وبهش میگفتم مادر،،، 🥲

/:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️‍🔥،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..❤️‍🔥❤️‍🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟......واینکه واس نی نی دارشدنم یه انشالا بگین دوستای مهربونم،🙏♥....( خیلیا ازمن راجب معجزه سوره ضحی بین زن وشوهری ویارسیدن حتمی به معشوق پرسیدن،،راجبش حتما تاپیک میزنم❤به هرکی دستورشو گفتم نتیجه گرفت🥰❤خودمم که معجزشو دیدم،واقعاااامعجزه بود چون خواسته خودم خیلی محال بود❤🥰🥰الان عاشق سوره ضحی هستم،همیشه زیرلب زمزمه میکنم(واس عاشق کردن بیش ازحد طرف مقابله به شرط نیت شرعی وازدواجه)❤.....تویی که داری امضامو میخونی،واست ارزوی بهترینارو دارم ازته دل❣️.....پروفایل خودمم🌈

رفتی دکتر ؟ ببین اگه همون اوایلش بری دکتر می‌تونه تاثیر داشته باشه ولی اگه موندگار بشه دیگه باهات می ...

مجرد بودم بابام بهم میرسید میبرد دکتر، چون بخاطرشوهرم افسرده بودم، الام ازدواج کردم افسردگیم ازدست خونوادش بدترشد وخونوادم شهردیگه ن نمیتونم به بابام بگم برام نوبت بگیره،، شوهرم اصلاهی میگه باشه میبرمت اما حتی درمانگاه نمیره

خب شاید مشکلاتت بدتر و بزرگتر از درمانتهمیشه بپرسم چین مشکلاتت؟من خودم طوری وحشتناک افسردگی و استرس ...

میشه بپرسم چجوری خوب شدین؟ من انواع دارو عوض کردم ولی فایده نداشت

میشه بپرسم چجوری خوب شدین؟ من انواع دارو عوض کردم ولی فایده نداشت

فقط با آسنترا پنجاه

وحشتناک دچار استرس و ترس و افسردگی و ناامیدی ترس شده بودم

اصلا جوری بودم دقیقا مثل یه تیمار اوضاعم به شدت ترسناک بود ینی تا مرگ رفتم

درست صحبت نکنی مثل خودت برخورد میکنم حواست باشه.

فقط با آسنترا پنجاهوحشتناک دچار استرس و ترس و افسردگی و ناامیدی ترس شده بودماصلا جوری بودم دقیقا مثل ...

چقدر خوب من آسنترا تا۱۵۰هم خوردم خیلی دارو عوض کردم ولی اثر نداشت 

تمام این علائم از کمبود ویتامین هاست

که بیشتر وقتا به دلیل مشکلات گوارشی یا تغذیه نادرست به وجود میاد

*شاید این متن نور زندگیتون باشه*

علائم کم خونی

کاهش اشتها.. ویار عجیب... سردی دست و پا.. خشکی پوست و مو...خستگی زیاد... سوزن سوزن شدن بدن... صدای گوش... لرزش بدن... ضعف اعصاب... درد عضلات و مفاصل... بی حوصلگی.. افت انگیزه.. زودرنجی. کاهش تمرکز

سرگیجه پانیک تنگی نفس عصبانیت اضطراب افسردگی خواب رفتگی دست و پا حس غش

ویتامین سی باید با اهن مصرف بشه برای جذب بهتر

کمبود ویتامین دی

افسردگی... خستگی... ضعف عضلانی درد عضلانی.. ریزش مو...

کسل بودن.. استخوان درد.. ضعف اعصاب.. خواب آلودگی.. پریود نامنظم.. احساس پوچی.. اضطراب شدید.. استرس

کمبود ویتامین ب 12

ضعف در تمرکز... سوزن سوزن شدن بدن... افسردگی و تغییرات خلقی... احساس ضعف و خستگی مفرط... مشکلات گوارشی... پوست رنگ پریده و زرد.. سردرد و میگرن... اختلال نعوظ.. اختلالات بینایی...

لرزش ماهیچه ریزش مو.. کم حافظه بودن

افکار خودکشی

کمبود منیزیم

خستگی.. ضعف عمومی.. اسپاسم عضلانی.. ریتم نامنظم قلب..اضطراب...تپش قلب شدید ..کم کاری تیروئید

لرزش دست یا پلک ...بی خوابی ...بی اشتهایی... تهوع خفیف

بی قراری ...تغیرات خلق و خو ...سردرد و میگرن.. بی حسی و گز گز...

پرش عضله

کمبود کلسیم

خستگی.. بی حسی و گزگز اندام ها...گرفتگی اسپاسم عضله ها.. گیجی و ضعف حافظه

حتما چربی خون رو چک کنید

ما یه چربی بد داریم ldl

یه چربی خوب hdl

اگر چربی خوب خون کم بشه

علائمش

گیجی و عدم تمرکز

ناامیدی و اختلال در حافظه

خشم و عصبانیت زیاد

مشکل در تصمیم گیری