2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 4390 بازدید | 203 پست
اخييي عزيزم. منم مشكل پيدا كردم اخيرا. هم وسواس نجس و پاكي هم وسواس ببخشيد حالا ميگم،جنابت شدن شب و ...

من ماشاالله تمام بیماری های روحی رو باهم دارم البته نمی‌دونم میگن باعث به‌وجود اومدن بقیه بیماری ها میشه من فکر کنم از افسردگی شد که این وسواس و صدابیزاری و این چیزا رو هم مبتلا شدم 

وسواس خیلی خیلی سخته دیدی چقدر آدم عصبی میشه تا اون چیز رو صد بار نسوزی آروم نمیشی 

اگه اوایلش مراجعه کنی درمان میشه 

اخييي عزيزم. منم مشكل پيدا كردم اخيرا. هم وسواس نجس و پاكي هم وسواس ببخشيد حالا ميگم،جنابت شدن شب و ...

حتما برو دکتر

وسواس خصوصا اگه اولش باشه قابل درمانه. اصلا پشت گوش ننداز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره منم دوست دارم یه مدت کلا انگار نباشم. نه مسئولیتی نه هیچیولی به نظرم بهم کمک نمیکنه بستری شدن. ا ...

همون قرص بصورت تزریقی بهت میدن و اونجا کلا ی جوی داره که با آدمایی که افسردگی دارن آشنا میشی و بهم روحیه میدن و میفهمی فقط خودت نیستی و درک میشی تو روند بهبودت کمک میکنه 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

من ماشاالله تمام بیماری های روحی رو باهم دارم البته نمی‌دونم میگن باعث به‌وجود اومدن بقیه بیماری ها ...

اخ گفتی صدابیزاری

بعضی اوقات دوست دارم اون منبع صدا رو منفجر کنم اینقدر آزارم میده

من ماشاالله تمام بیماری های روحی رو باهم دارم البته نمی‌دونم میگن باعث به‌وجود اومدن بقیه بیماری ها ...

ايشالا كه زودي مشكلت حل شه عزيزم. 

🌺

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات.سوال شرعي داري بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

شرابطه بستری شدنو جور کن عزیزم نهایتش ۴ ماهه ۵ ماهه بستری میشی در کنارش علاوه بر خودت خانواده هم ببر ...

متنفرم از شنیدن این حرفا که بجنگ و خودت بخواه و خودت تلاش کن واقعا فکر میکنید من ۱۲سال خودم خواستم انواع بیماری های روحی رو تجربه کنم و براش کاری نکردم !

اخ گفتی صدابیزاریبعضی اوقات دوست دارم اون منبع صدا رو منفجر کنم اینقدر آزارم میده

چی شد که ما انقدر بدبخت شدیم واقعا 

ببین چجوری میگن باید خودت بخوای خوب بشی 

چجور میگن تلاش کن 

پس چرا ما همه کار کردیم و نشد 

متنفرم از شنیدن این حرفا که بجنگ و خودت بخواه و خودت تلاش کن واقعا فکر میکنید من ۱۲سال خودم خواستم ا ...

درکت میکنم عزیزم باید منبع افسردگیتو پیدا کنی و ازش دور شی حالا میتونه شغل خانواده دوست همسر و هرچیزی باشه‌ من از وقتی از خونمون دورم دیگه دو قطبی ندارم و آرامشم بیشتره 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

تو از من میخوای ؟! من همه اینا رو تجربه کردم من همه کار کردم روانشناس ها با افکار شما زیاد بودن من خ ...

خب قرص میخورن خیلی ها منظورم دورش خوبه

ولی وابستگی میاره و می بینی سالها گذشت و داری میخوری

ولی  تو. قرص م ادامه ندادی؟

اضطراب م شدیدم داری 

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

چی شد که ما انقدر بدبخت شدیم واقعا ببین چجوری میگن باید خودت بخوای خوب بشی چجور میگن تلاش کن پس چرا ...

والا زندگی یه زن توی خاورمیانه و ایران همینه دیگه

یا باید خودتو به نفهمی بزنی و سرخوش باشی، یا اینکه اتفاقای اطرافت از بین می‌برند. کافیه مغز یه خرده همراهی کنه با اون فم، دیگه کار تمومه

درکت میکنم عزیزم باید منبع افسردگیتو پیدا کنی و ازش دور شی حالا میتونه شغل خانواده دوست همسر و هرچیز ...

حالا شد حرف درست 

کوچکترین مشکل من وسواسه بعد خانواده من میرن سرویس دستشونو نمیشورن من مجبورم بعد از دست زدن به هر وسیله ای دستم رو بشورم بعدم اونا غر میزنن که تو وسواس داری 

خب من الان چه خاکی تو سرم بریزم چجور برا این مورد مثلا تلاش کنم دعوا کردم با آرامش گفتم مشاوره بردم اینا حتی همین مورد رو هم رعایت نمیکنن 

خب قرص میخورن خیلی ها منظورم دورش خوبهولی وابستگی میاره و می بینی سالها گذشت و داری میخوریولی تو. ق ...

میگم که من ۱۲ـ۱۳ ساله با این بیماری درگیرم در مقاطع مختلف دکترای زیادی رفتم با هر کدوم هم یکی دوسال ادامه دادم هم قرص هم مشاوره اما نشده  

حالا شد حرف درست کوچکترین مشکل من وسواسه بعد خانواده من میرن سرویس دستشونو نمیشورن من مجبورم بعد از ...

جدا شوعزیزم اولش سخته ولی میتونی

خب قرص میخورن خیلی ها منظورم دورش خوبهولی وابستگی میاره و می بینی سالها گذشت و داری میخوریولی تو. ق ...

درمان بشه ادم، وابسته به قرص باشه، چه اشکالی داره. انگار مشکل تیرویید یا دیابت داری، به کسی که دیابت داره میگی قرص نخور انسولین نزن وابسته میشی؟!

اینم همونه منتها مشکل افسردگی شدید مقاوم به دارو اینه که اون دارو هم خیلی کاری از دستش برنمیاد