2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 4390 بازدید | 203 پست
من چندین سال قرص خوردم باز دوسال پیش هم شروع کردم تا آبان ماه امسال مشاوره هم رفتم اثر نداشته خودشون ...

چند سالته و چ قرصی 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستری شدن چه کمکی میکنه؟ دکتر به منم گفت ولی نمی‌فهمم چه کمکی می‌تونه بکنه بستری شدن. به نظرم آدم حا ...

نه نمیشه جای خوب مطمئن و پزشک خوب قطعا کمک میکنه

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

منم دچارافسردگی شدیدم وشوهرم هیچ اقدامی نمیکنه،همیشه بیحال وناراحتم،هیچی شادم نمیکنه وامیدم کاملا تباهه،

/:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️‍🔥،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..❤️‍🔥❤️‍🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟......واینکه واس نی نی دارشدنم یه انشالا بگین دوستای مهربونم،🙏♥....( خیلیا ازمن راجب معجزه سوره ضحی بین زن وشوهری ویارسیدن حتمی به معشوق پرسیدن،،راجبش حتما تاپیک میزنم❤به هرکی دستورشو گفتم نتیجه گرفت🥰❤خودمم که معجزشو دیدم،واقعاااامعجزه بود چون خواسته خودم خیلی محال بود❤🥰🥰الان عاشق سوره ضحی هستم،همیشه زیرلب زمزمه میکنم(واس عاشق کردن بیش ازحد طرف مقابله به شرط نیت شرعی وازدواجه)❤.....تویی که داری امضامو میخونی،واست ارزوی بهترینارو دارم ازته دل❣️.....پروفایل خودمم🌈

اتفاقا من انقد دلم‌میخواد بستری بشم یه مدتی از همه چیز بیخیال میشی😅 خانواده آدما زندگی دیگه دغدغه ن ...

اره منم دوست دارم یه مدت کلا انگار نباشم. نه مسئولیتی نه هیچی

ولی به نظرم بهم کمک نمیکنه بستری شدن. اونجا کار خاصی میکنم مگه که باعث بشه حالا خوب بشه؟

منم برات آرزو میکنم همیشه شاد و خوش باشی عزیزمجوابی منم بی احترامی نبود، فقط خواستم متوجهت کنم که حر ...

ولی حرفاتون خیلی ناراحتم کرد

درحالی که من دوستانه داشتم بحث رو پیش میبردم

در حالی که شما فقط منو به تمسخر گرفتید

برای ازدواج خودتون و اطرافیان لینک چله ازدواج روبیکا@cheleh_ezdewaj

منم دچارافسردگی شدیدم وشوهرم هیچ اقدامی نمیکنه،همیشه بیحال وناراحتم،هیچی شادم نمیکنه وامیدم کاملا تب ...

رفتی دکتر ؟ ببین اگه همون اوایلش بری دکتر می‌تونه تاثیر داشته باشه ولی اگه موندگار بشه دیگه باهات میمونه اصلا خوب نمیشه

اخييي عزيزم. 

منم مشكل پيدا كردم اخيرا. 

هم وسواس نجس و پاكي هم وسواس ببخشيد حالا ميگم،جنابت شدن 

شب و روز تو حموم هستم و دارم لباس و پتو و ملحفه ميشورم

منم مجردم. خييلي روزاي سختيه

يكي از دوستام بهم پيشنهاد داده كه برم دكتر اعصاب

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات.سوال شرعي داري بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

اره منم دوست دارم یه مدت کلا انگار نباشم. نه مسئولیتی نه هیچیولی به نظرم بهم کمک نمیکنه بستری شدن. ا ...

نه بابا چه کاری میکنن😅 من دلم‌میخواد یه جایی باشه یه مدت برم و اینجا نباشم برا همین میگم  شاید بستری شدن موثر باشه 

۲۸ سال هر قرصی که بگی چون طی ۱۲ـ۱۳سال خیلی دکتر ها رفتم در مقاطع مختلف زندگی هر کدوم یه مشت قرص دادن

شرابطه بستری شدنو جور کن عزیزم نهایتش ۴ ماهه ۵ ماهه بستری میشی در کنارش علاوه بر خودت خانواده هم ببر مشاوره و سعی کن جو آرومی باشی برای آرامشت بجنگ 

ولی حرفاتون خیلی ناراحتم کرددرحالی که من دوستانه داشتم بحث رو پیش میبردمدر حالی که شما فقط منو به تم ...

من که گفتم می‌دونم قصدت کمک کردنه ولی خب درک نمیکنی این حال رو، و راهکارهایی که میدی هم کار نمیکنه

من مسخره نکردم، بهت نشون دادم حرفات چقدر بی معنیه از نظر کسی که تو افسردگی داره دست و پا می‌زند❤️

خب مهاجرت کن. لیسانسم که داری. من کمکت میکنم راهاشو بهت میگم. میری یه کشور دیگه دور از خونواده با اد ...

افسرده میدونی نباید بره غربت

بدتر میشه

!!!

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.