2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 4390 بازدید | 203 پست
زندگی من به هیچ عنوان یکنواخت نیست، هر روز بیرون میرم، سر کار میرم، مهمونی و سفر میرم ولی هیچ کدومشو ...

کودک درونت زنده ست؟

برای ازدواج خودتون و اطرافیان لینک چله ازدواج روبیکا@cheleh_ezdewaj

منم از پونزده سالگی شروع افسردگی و افکار خودکشیم بود تا سن ۲۲ ۲۳ سالگی که به خودم اومدمبهترین سالای ...

ایول. تا حالا کسی بهم نگفته بود درمان افسردگی چیزی به نام شادیه😂

مثل اینه که به کسی که پاش شکسته بگی درمانت اینه که پاشی بدویی، باید بخوای تا استخون پات جوش بخوره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم از پونزده سالگی شروع افسردگی و افکار خودکشیم بود تا سن ۲۲ ۲۳ سالگی که به خودم اومدمبهترین سالای ...

نه من نمیرم به تاپیک نگاه کن مال چند ماه پیش هست 

یه نگاهی به تاپیک هات انداختم احساس می‌کنم زیادی جو حال خوب گرفتی انقدر هم که میگی مشکلاتت زیاد نبوده 

انشالله همیشه اینجور بمونی 

دقیقااشکالی نداره، هرکسی تجربه زیسته متفاوتی داره. خوش به حالشون که تجربه نکردن این مدل غم رومن هر ر ...

اره واقعا مشخصه درک نکردن نمی‌دونم چه مدلیه کلا مردم ما اصرار دارن بقیه رو مقصر جلوه بدن و خودشون رو بدبخت تر 

دقیقا. این خدایی که میگن رو من ببینم خیلی کار دارم باهاش. تازه فکر میکنن رحمان و رحیم هم هست😂اگه وج ...

عه یه همنظر پیدا کردم😁

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
ایول. تا حالا کسی بهم نگفته بود درمان افسردگی چیزی به نام شادیه😂مثل اینه که به کسی که پاش شکسته بگی ...

ببخشید آدم شادی رو دیدی که افسرده باشه

یه آدم با شادی درونی

بله درمان افسردگی چیزی بنام شادیه

مثال شما هم با این مبحث غیر مرتبطه

تا وقتی از درون شاد باشی

افسرده نمیشی

چون افسردگی و شادی متضاد همن

من و باش برای شما این همه تایپ میکنم

و شما با بی احترامی کامل من رو به تمسخر گرفتید

اره حرفای شما رو فقط عده ای مثل خودتون میتونن بفهمن سر خوشی زیاد نصیبت شده لذت ببر  شبت خوش

ببخشید آدم شادی رو دیدی که افسرده باشهیه آدم با شادی درونیبله درمان افسردگی چیزی بنام شادیهمثال شما ...

واقعا خوشحالم که بهم گفتی باید از درون شاد باشم، هیچ وقت به ذهنم نرسیده بود همچین درمان شگفت انگیزی رو. تو منو نجات دادی

من دوقطبی افسردگی و شیدایی داشتم ۹ ماه قرص خوردم الان خوبم قرص بخور ی مدت ببین بهتر میشی اگ نشد بستری شو ب منم گفت ۴ ماه بستری شی گفتم نه قرص میخورم 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

نه من نمیرم به تاپیک نگاه کن مال چند ماه پیش هست یه نگاهی به تاپیک هات انداختم احساس می‌کنم زیادی جو ...

من جو آدم با احساس خوب نگرفتم

من آدمم و آدم همیشه حالش خوب نیست

من با احترام کامل باهاتون حرف زدم

چقدر بده که شما با من اینجوری رفتار میکنید

و فکر میکنید دارم جو میدم و مشکلی تو زندگیم نداشتم

براتون بهترینها رو آرزو میکنم🌹

من دوقطبی افسردگی و شیدایی داشتم ۹ ماه قرص خوردم الان خوبم قرص بخور ی مدت ببین بهتر میشی اگ نشد بستر ...

من چندین سال قرص خوردم باز دوسال پیش هم شروع کردم تا آبان ماه امسال مشاوره هم رفتم اثر نداشته 

خودشون میگن مقاوم 

من دوقطبی افسردگی و شیدایی داشتم ۹ ماه قرص خوردم الان خوبم قرص بخور ی مدت ببین بهتر میشی اگ نشد بستر ...

بستری شدن چه کمکی میکنه؟ دکتر به منم گفت ولی نمی‌فهمم چه کمکی می‌تونه بکنه بستری شدن. به نظرم آدم حالش بدتر میشه که

بستری شدن چه کمکی میکنه؟ دکتر به منم گفت ولی نمی‌فهمم چه کمکی می‌تونه بکنه بستری شدن. به نظرم آدم حا ...

اتفاقا من انقد دلم‌میخواد بستری بشم 

یه مدتی از همه چیز بیخیال میشی😅 خانواده آدما زندگی دیگه دغدغه نداری به نظرم فرصت خوبیه حیف که من شرایطش رو ندارم

من جو آدم با احساس خوب نگرفتممن آدمم و آدم همیشه حالش خوب نیستمن با احترام کامل باهاتون حرف زدمچقدر ...

منم برات آرزو میکنم همیشه شاد و خوش باشی عزیزم

جوابی منم بی احترامی نبود، فقط خواستم متوجهت کنم که حرفات کلیشه ای و بی تاثیره