2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 4390 بازدید | 203 پست
منم افکار خودکشی دارم سر اکسم:)ولی منم شکست در شغل داشتممنم دشمن دارممن خودزنی کردمسمت قرص نرواز طب ...

خدا رو که بذار کنار دستش درد نکنه زیادی تا الان کمک کرده 

قرص هم بعد چندین سال تاثیر نداشته 

طب سنتی رو هم کلا قبول ندارم ترجیح میدم سم بخورم اما افکار مزخرف طب سنتی رو نداشته باشم 

چرا فکر میکنید من درک نمیکنمدر حالی که خودم تمام چیزایی که استارتر گفت رو تو سن خیلی کم تجربه کردمحت ...

فقط خودت نشستی یه جا و به خودت کمک کردی !!!

من مثل شما رو زیاد دیدم اطرافم 

شما فکر میکنید تنها عاملی که بهتون کمک کرد خودتون بودید و نمی‌تونید ببینید که بقیه چقدر برای شما تغییر کردن و کمک کردن 

تقصیر خودتون هم نیست ها زیادی تحت تاثیر جملات و مثبت اندیشی قرار گرفتید 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا فکر میکنید من درک نمیکنمدر حالی که خودم تمام چیزایی که استارتر گفت رو تو سن خیلی کم تجربه کردمحت ...

ببین اگه پیش روانپزشک نرفتی و دارو نخوردی، خصوصا که میگی تو سن کم بوده، اون افسردگی بالینی نیست، یه دوره از زندگیه که میگذره، خودمم تجربه‌اش کردم و با همین چیزایی که گفتی حالم خوب شده بعد یه مدت

چیزی که استارتر میگه یه رنج و غم درونیه که به این راحتیا خوب نمیشه

به نظرم سر کار رو برو خیلی جدی بگو من میخوام برم برا روحیه خودم و کارت رو ادامه بده

تاپیک های جدیدم رو بخون برای همین کار چقدر سختی کشیدم حتی رفتم دستفروشی 

راضی شدن برام مغازه بزنن رفتن پرت جای ممکن اونم با مردم فقیر الآنم بدتر شد بیشتر کنترل میکنن و شکست خوردم 

هزاران بیماری روحی وجود داره همه یه درد رو تجربه نمیکنن قطعا مشکل شما به اندازه ی ما جدی نبوده چون ت ...

استارتر دارم میگم من تاریخ مرگم رو مشخص کرده بودم

باز فکر میکنی درد من از شما درد کمتری بوده

من تو اون زمان ده پونزده کیلو کم کردم یعنی انقدر تحت فشار بودم بعد اون دیگه نتونستم وزن زیاد کنم

پس درد کمی نبود

اونم واسه یه دختر پونزده ساله

انقدر اضطراب داشتم که تا دم خونه هم نمیتونستم برم فقط تو اتاقم بودم

گاهی دستامو میذاشتم رو گلوم خودمو خفه کنم تموم شه همه چی

ازت میخوام بری بیرون

حتی روز پنج دیقه قدم بزنی

روزای اول انقدر برام سخت بود که از اضطراب میلرزیدم

برای ازدواج خودتون و اطرافیان لینک چله ازدواج روبیکا@cheleh_ezdewaj

خدا رو که بذار کنار دستش درد نکنه زیادی تا الان کمک کرده قرص هم بعد چندین سال تاثیر نداشته طب سنتی ر ...

دقیقا. این خدایی که میگن رو من ببینم خیلی کار دارم باهاش. تازه فکر میکنن رحمان و رحیم هم هست😂

اگه وجوذ داشته باشه شرورترین و بی رحم تمرین و ظالم ترین موجودیه که میشه تصور کرد

فقط خودت نشستی یه جا و به خودت کمک کردی !!!من مثل شما رو زیاد دیدم اطرافم شما فکر میکنید تنها عاملی ...

من خود اطرافیانم باعث این افسردگیم شدن

کمک کجا بود

استارتر دارم میگم من تاریخ مرگم رو مشخص کرده بودمباز فکر میکنی درد من از شما درد کمتری بودهمن تو اون ...

تو از من میخوای ؟! 

من همه اینا رو تجربه کردم من همه کار کردم روانشناس ها با افکار شما زیاد بودن من خیلی بهشون مراجعه کردم برو پیاده روی برو باشگاه برو یوگا دوش آب سرد آهنگ شاد 

من الان ۲۸ سالمه از ۱۵ سالگی که خودکشی ناموفق داشتم دچار افسردگی شدم سال ها تلاش کردم بخاطرش 

مال ما دیگه کهنه شده افسردگی مقاوم به درمان شده من دو تا دکتر که بهترین بودن رفتم گفتن یا شوک درمانی یا بستری 

ببین اگه پیش روانپزشک نرفتی و دارو نخوردی، خصوصا که میگی تو سن کم بوده، اون افسردگی بالینی نیست، یه ...

وای گفتی رنج و غم‌درونی 

شما هم اینجور میشی انگار غم عالم و آدم رو دلته؟ اصلا نمی‌دونم چشمه انگار یه عالمه غم دارم غصه دارم انقدر حس بدیه 

ببین اگه پیش روانپزشک نرفتی و دارو نخوردی، خصوصا که میگی تو سن کم بوده، اون افسردگی بالینی نیست، یه ...

من از کودکی با مشکلات زیادی بزرگ شدم عزیز جان

از همون هفت هشت سالگی مثل بزرگا نگران زندگی و مشکلاتش  بودم در حالی که هم سن و سالام با عروسکاشون بازی میکردن

افسردگی من افسردگی نوجونی نبود 

بخاطر مشکلات زندگیم اینجوری شدم

استارتر دارم میگم من تاریخ مرگم رو مشخص کرده بودمباز فکر میکنی درد من از شما درد کمتری بودهمن تو اون ...

زندگی من به هیچ عنوان یکنواخت نیست، هر روز بیرون میرم، سر کار میرم، مهمونی و سفر میرم ولی هیچ کدومشون بهم لذت واقعی نمیذه، اگه به خودم بود دلم نمی‌خواست از تو تختم بیرون برم ولی دقیقا تمام کارایی که شما میگی رو میکنم، دارو هم میخورم و تنها اتفاقی که افتاده اینه که برای کشتن خودم برنامه ریزی نمیکنم، ولی هر لحظه آرزو میکنم که تموم شده این درد و رنج مداوم و تموم نشدنی

زندگی من به هیچ عنوان یکنواخت نیست، هر روز بیرون میرم، سر کار میرم، مهمونی و سفر میرم ولی هیچ کدومشو ...

اره دیدی اینا فکر میکنن افسرده یعنی بشینی تو خونه به در و دیوار نگاه کنی ولی وقتی چند سال از بیماری میگذره انگار جزوی از زندگیت میشه تو به همه کار و زندگیت می‌رسی اما افسرده ای 

چقدر سخته که اینجا هم میخوای حرف بزنی باز یه عده اصرار دارن بگن از تو بدبخت تر بودن و خوب شدن 

تو از من میخوای ؟! من همه اینا رو تجربه کردم من همه کار کردم روانشناس ها با افکار شما زیاد بودن من خ ...

منم از پونزده سالگی شروع افسردگی و افکار خودکشیم بود تا سن ۲۲ ۲۳ سالگی که به خودم اومدم

بهترین سالای زندگیم رو خراب کردم همیشه هم حسرتش رو میخورم

اگه برگردم به اون زمان به خونه نشینی م دامن نمیزدم

اگه برگردم یکم زندگی میکردم

کودک درونم رو گم نمیکردم

استارتر تو که میری پیش روانشناس و .....

اراده کردی برای حال خوبت

در کنارش باید بری دنبال یه چیزای دیگه

درمان آدم افسرده چیزی بنام شادیه

فهمیدن حرفای من سخته

ولی اراده کن

اره دیدی اینا فکر میکنن افسرده یعنی بشینی تو خونه به در و دیوار نگاه کنی ولی وقتی چند سال از بیماری ...

دقیقا

اشکالی نداره، هرکسی تجربه زیسته متفاوتی داره. خوش به حالشون که تجربه نکردن این مدل غم رو

من هر روز که بیدار میشم تا یک ساعت نمیتونم از تختم بیرون بیام، ولی به زور خودمو میکشم بیرون و زندگی میکنم.