2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

4234 بازدید | 203 پست

سلام خانما طبق نظر دو پزشک و دو مشاور افسردگی شدید و مقاوم به درمان دارم به اضافه وسواس و افکار خودکشی 

خیلی حالم بده هیچ کاری خوشحالم نمیکنه مدام در حال گریه ام مجردم ۲۷ سالمه و اطرافیان هیچ تغییری تو رفتارشون ایجاد نمیکنن که به من کمک کنن

خیلی کم آوردم لطفا نگید زندگی همه مشکل داره اینو میدونم ولی من ۷ساله انقد مشکلاتم مونده و تلنبار شده که حالا دکتر میگه یا برو شوک درمانی یا بستری شو 😢

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

منو فقط نماز و آگاهی و ایمان تونست ازین منجلاب نجات بده

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

عزیزم با بستری شدن مخالفی ؟؟

شوک درمانی میگن ضرر داره 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منو فقط نماز و آگاهی و ایمان تونست ازین منجلاب نجات بده

یه مدت رو آوردم نشد بدتر یه ذره ایمانی هم که دارم از دست میدم اصلا حوصله ندارم که بخوام بشینم قرآن و نماز بخونم و البته عقیده محکمی هم ندارم 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

چقدرخوشحالم که قبول داری و میخوای به خودت کمک کنی. این یعنی مقاومت به درمان نداری و اتفاقا دلسوز خودتی. ببین سعی کن با خونوادت بری مشاوره پدر مادرتو راضی کن که باهات بیان. ولی یه چیزی رو بدون اونی که باید تغییر کنه تویی نه اونا. یه جمله بود میگفت اینکه تو کفش پات کنی خیلی راحت تر از اینه که کل خیابون هارو فرش پهن کنی... 

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر
عزیزم با بستری شدن مخالفی ؟؟ شوک درمانی میگن ضرر داره 

شوک که اصلا نمیرم بستری هم خودم از خدامه خسته ام از همه چیز دلم میخواد مدتی تو این زندگی و این دنیا نباشم ولی خب پیش خانواده حتی مطرح نکردم چون میدونم مخالفت میکنن 

من روزی چن صفحه قران میخونم ببین خودتو سرگرم کارای رزمره کن پیاده روی برو 

نمیتونم باشگاه یوگا ایروبیک کتاب پیاده روی کار کردن همه رو امتحان کردم ۷ ماهه جواب نگرفتم از هیج کدوم 

یعنی از من بدتری؟ من دوقطبی ام بنظرم بستری رو قبول کن

من قبول دارم بقیه نمیتونن بپذیرن

اطلاعاتی از دو قطبی ندارم اما بیماری روحی از همه چی سخت تره

شوک که اصلا نمیرم بستری هم خودم از خدامه خسته ام از همه چیز دلم میخواد مدتی تو این زندگی و این دنیا ...

خواهرشوهر خواهرم بستری شد 

اصلا حالش عالی شدا 

روحیه و شادابی بدست اورد 

با خونواده مطرح کن چه اشکالی داره 

چرا مخالفت کنن وقتی دکتر پیشنهاد داده باشه 

بعضی وقتا واقعا افسردگی درمانش از توان فرد خارج میشه 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫