2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 4234 بازدید | 203 پست
چقدرخوشحالم که قبول داری و میخوای به خودت کمک کنی. این یعنی مقاومت به درمان نداری و اتفاقا دلسوز خود ...

میگن بیماری شدید شده و مقاوم و عوامل محیطی تاثیر داره که تغییر نمیکنن پدر مادر میان ولی براشون اهمیت ندارد گوش نمیدن منم دیگه نمیبرمشون

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قبول دارم بقیه نمیتونن بپذیرن اطلاعاتی از دو قطبی ندارم اما بیماری روحی از همه چی سخت تره

ی فازش افسردگیه دوقطبی 

من فعلا دارو میخورم ولی حالم خوب نیست واقعا خیلی وقتا دلم مرگ میخواد

کاملا درک میکنم حس وحالتو

منم عین تو هستم این روزا دارم بدترم میشم .عین یه تیکه گوشت میوفتم از زندگی کم اوردم خیلی کم دارم خفه ...

منم خسته ام خیلی خسته بعد ۷ ماه دارو و مشاوره و تی دی سی اس حالا رسیدم به شوک و بستری 

دیگه توان ادامه دادن ندارم

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

خواهرشوهر خواهرم بستری شد  اصلا حالش عالی شدا  روحیه و شادابی بدست اورد  با خونواد ...

نمی‌ذارن هر چند که مشاوره گفت به حرف تو گوش نمیدم و این وضعیتت رو به خانواده ات اطلاع میدم میگم باید بستری بشی

میگن بیماری شدید شده و مقاوم و عوامل محیطی تاثیر داره که تغییر نمیکنن پدر مادر میان ولی براشون اهمیت ...

ببین درهرصورت اولین قدم که تصمیم گیری بوده رو تو رد کردی خداروشکر که مهم ترین مرحله هم هست. برو پیش یه روانشناس کاربلد توی شهرتون نه هرکسی. مو به مو حرفاش رو گوش کن کاراشو انجام بده و بهشم بگو که محیط بده و باید خودت بیخیال بشی نسبت بهشون. درکنار این جلسه ها اگر نیاز بود برای یه دوره کوتاهی دارو هم مصرف کن. بعد از سه ماه نتیجشو میبینی حالت عالی میشه اگر دل بدی به کار. دیگه هم دارو رو قطع میکنی هم به زندگی عادیت ادامه میدی. من خودم روانشاسی میخوندم یه مدتم مثل تو بودم اصلا چیز سختی نیست💋🩷

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر
فقط خودت میتونی ذهنتو کنترل کنی 

واقعا الان از کنترل من خارجه توان ادامه دادن ندارم

نمی‌ذارن هر چند که مشاوره گفت به حرف تو گوش نمیدم و این وضعیتت رو به خانواده ات اطلاع میدم میگم باید ...

بله خونواده که بحرف خودت گوش نمیدم 

فک کنم اکثرا خونوادها همین باشن 

مشاور و دکتر باید در جریانشون بذاره

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

ببین درهرصورت اولین قدم که تصمیم گیری بوده رو تو رد کردی خداروشکر که مهم ترین مرحله هم هست. برو پیش ...

۷ماه پیش بهترین دکتر و روانشناس رفتم دارو مصرف کردم همه کارهاشون رو انجام دادم اما حالم اصلا خوب نشد مثلا میگفتم برم سفر خوب میشم تشویقم کردن که برم رفتم اما اصلا بهتر نشدم 

دکتر امروزم گفت ۱۰ماه تا یک سال زمان می‌بره بیماریت

نمی‌ذارن هر چند که مشاوره گفت به حرف تو گوش نمیدم و این وضعیتت رو به خانواده ات اطلاع میدم میگم باید ...

توی اجتماع بودن خیلییی تاثیر داره برات سعی کن از فضای مجازی فاصله بگیری و بری تو فضای واقعی. برو سرکار. دو شیفت هم برو که کمتر خونه باشی. یا اگر میخوای بشین درس بخون برو دانشگاه یه شهر دور خوابگاه با بچه ها. کلا حالت عوض میشه. تو نباید تو خونه بمونی و فقط توی مجازی باشه. مجازی سمه. درمون درد تو ارتباط واقعیه

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر
متاسفانه منم شرایط محیطیم خوب نیست درکی از بیماریم ندارن فعلا شاغل نیستم مادرم حتی به تراپی اعتقادی ...

منم تمام خرج دکتر رو از دست انداز خودم دادم