2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 4234 بازدید | 203 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۷ماه پیش بهترین دکتر و روانشناس رفتم دارو مصرف کردم همه کارهاشون رو انجام دادم اما حالم اصلا خوب نشد ...

ببین سفر موقته میری و برمیگردی. تو یا باید بری سرکار یا دانشگاه. یه جایی که مدام از فضای خونه دور باشی و مدام توی جمع افراد باشی. شاید اولش سخت باشه ولی به مرور حالت بهتر میشه. ناخوداگاه اون شلوغی دورت نمیزارن تو فکری داشته باشی و وقتی برای مدت زیادی این فکرا نیان سراغت دیگه عادی میشی و هیچوقتم نمیان

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر
توی اجتماع بودن خیلییی تاثیر داره برات سعی کن از فضای مجازی فاصله بگیری و بری تو فضای واقعی. برو سرک ...

مجازی که اصلا نیستم کار هم نمی‌ذارن برم درس هم لیسانس گرفتم دیگه حال خوندن و دوباره شروع کردن ندارم

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

اخا ادم افسرده مگه میتونه کارکنه؟

عزیزم باید از یه جایی شروع کنه یعنی چی این حرف

نه ادم افسرده دور از جون باید بره بمیره😐 همونجوری که میتونه فعالیت مجازی داشته باشه قطعا میتونه فعالیت واقعی هم داشته باشه

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر
عزیزم باید از یه جایی شروع کنه یعنی چی این حرف نه ادم افسرده دور از جون باید بره بمیره😐 همونجوری ک ...

دقیقا ما آدم های افسرده دلمون میخواد بمیرم 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

مجازی که اصلا نیستم کار هم نمی‌ذارن برم درس هم لیسانس گرفتم دیگه حال خوندن و دوباره شروع کردن ندارم

نه ببین عشقم دیگه وقتی تصمیم گرفتی درمان شی و خسته شدی. اینکه حوصله ندارم و نمیتونم و اینا نداره. تو باید خودتو بزورم که شده توی شرایط قرار بدی. اولش سخته ولی روز به روز بهتر میشی. چرا نزارن بگو باید برم سرکار درامد داشته باشم کمک خرج شما باشم. اینجوریم بگو که دلشونو بدست بیاری. اگرم نشد میشینی میخونی برای فوق لیسانس بزرگترم میشی بعدش دیگه خوپت تصمیم میگیری برای کار 

دقیقا ما آدم های افسرده دلمون میخواد بمیرم 

نخیر تو کاری که من میگم رو میکنی. مردن در کار نیست😏

منو فقط نماز و آگاهی و ایمان تونست ازین منجلاب نجات بده

در واقع از پوچی و‌بی هدفی زندگی خدا نجات تون داده ،به خاطر این که رفتید سمتش.

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

نه ببین عشقم دیگه وقتی تصمیم گرفتی درمان شی و خسته شدی. اینکه حوصله ندارم و نمیتونم و اینا نداره. تو ...

من همه این راه ها رو ۶ساله رفتم نشده که الان به اینجا رسیدم کی حوصله درس خوندن داره درس خوندن انگیزه میخواد من الان انگیزه بیدار شدن و خوابیدن و غذا خوردن هم ندارم

من همه این راه ها رو ۶ساله رفتم نشده که الان به اینجا رسیدم کی حوصله درس خوندن داره درس خوندن انگیزه ...

خب مهاجرت کن. لیسانسم که داری. من کمکت میکنم راهاشو بهت میگم. میری یه کشور دیگه دور از خونواده با ادمای جدید. هدفای جدید تعیین میکنی برای خودت سبک زندگی جدید رو شروع میکنی

دارو مصرف کردید؟ ورزش چطور؟

آره دارو زیاد الانزاپین آسنترا کلومیپرامین اگوملاتین ویاس پرانول رهاکین 

یوگا ایروبیک زومبا 

خب مهاجرت کن. لیسانسم که داری. من کمکت میکنم راهاشو بهت میگم. میری یه کشور دیگه دور از خونواده با اد ...

حرفات مثل حرفایی انگیزشی کتاب های روانشانسیه خیلی با زندگی واقعی ما آدم های معمولی فرق داره

حرفات مثل حرفایی انگیزشی کتاب های روانشانسیه خیلی با زندگی واقعی ما آدم های معمولی فرق داره

مهاجرت کجاش انگیزشیه؟  من خواهرم لیسانس داره. داره میره. اتفاقا خیلیم سختی داره ولی خب یه زندگی جدیده