2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 4390 بازدید | 203 پست
من به گناهش فکر نمیکنم الان تنها دلیلم برای انجام ندادنش ترس از نشدنه اگه نشه و زنده بمونم زندگی خیل ...

به خودکشی فکر نکن

به آیندت فکر عزیزم یه شوهر خوب گیرت میاد میری خونه خودت و راحت میشی خوشبخت میشی این روزا دیگه تو حافظتم نمیمونه

درست صحبت نکنی مثل خودت برخورد میکنم حواست باشه.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خلاصه که باید دنبال خوب کردن خودمون باشیم بخدا که منم موندم چیکار کنم با ۵تا قرصی که میخورم هیچی به ...

من شبی ۸ تا می‌خوردم عصرها ۳تا صبح ها ۲تا حالا این دکتر دومی کمترش کرده 

تا یه حدی توان داریم بعدش دیگه کم میاریم و من الان کم آوردم 

متاسفانه من هیچ خواستگاری هم ندارم

بیرون دربیا به خودت برس پیشنهادم اینه زبان بخون مدرس بشی

روحیه و اعتمادبنفستو میبره بالا و از این طریق میتونی با کسی هم اشنا بشی

به خودکشی فکر نکن به آیندت فکر عزیزم یه شوهر خوب گیرت میاد میری خونه خودت و راحت میشی خوشبخت میشی ا ...

به مشاوره گفتم تمومش میکنم گفت چطوری گفتم بماند گفت یه مشت قرصه میخوری می‌خوابی دیگه 😅میخواست بفهمه قصدم چیه 😅 گفتم نه آقا اون مال ۱۵سالگی بود حالا دیگه با یه مشت قرص خودکشی نمیکنم جواب نمیده 

فعلا انگیزه شروع هیچ کاری رو ندارم

انگیزه رو من بهت میدم

هم شغل امنی هست

هم اختیارت دست خودته

هم درامدش مایحتاجتو میرسونه

هم از محیط خونه و خانواده و سمی و آزاردهنده دور میشی

هم وقت فکر و خیال پیدا نمیکنی

هم تو جامعه دراومدنت باعث آشناییت با خیلیا میشه که هر کدوم قسمتت بشه ازدواج میکنی و میری خونه خودت میخوابی تا بوق سگ بیدار میشی هر چی دوس داشتی میپزی میخوری فیلم میبینی میرقصی عشق میکنی کسی هم نیس گیر بده بگع نکن بکن

بچه هم میاری میشه بهترین رفیق و همدمت

حرف منو گوش کن

فکر نمیکنم خانواده ای با زبان خوندم بچش مشکل داشته باشع

انگیزه رو من بهت میدم هم شغل امنی هست هم اختیارت دست خودته هم درامدش مایحتاجتو میرسونه هم از محی ...

خودم الان هیچی دلم نمی‌خواد اصلا دلم نمی‌خواد کاری کنم خسته ام