دریا۱۳۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 390 عنوان حرف خواهرم خیلی ناراحتم کرد بجای تشکر 55 بازدید | 31 پست من دیروز مامانمینا رفتن عروسی بچه برادرم ک یکساله خورده ای هس ب من گفتن نگه دارم رفتم خونه مادرم با شوهرم نگه داشتیم پارک بردیم ساعت دعوتیم بود شوهرم گفت یه زنگ بزن ببین نمیان من فردا میخوام برم سرکار زنگ زدم خواهرم گف ما رفتیم دنبال عروس باغ عروسیه همسایه بود رفته بودن شوهرم ساعت شیش میره سرکار خلاصه عصبی شد گف من خوابم میاد برو داداشتو صدا کن بیاد حواسش باشه بجه رو خوابونده بودم 1403/03/12 | 17:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fermisk_1999 عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 1411 خب بعدش You hate your life ... While some people dream of having your life 😍😍😍
ava0008 عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1452 اینمور وقتا بمون خونه مامانتشوهرتون بفرست بره خونه تون صدای هیشکی در نمیاد
دریا۱۳۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 390 منوشوهرم قرار بود بریم بیرون من بخاطر اینا ب شوهرم ن گفتم بعد امروز رفتم میگم یخورده زودتر میومدید دیر اومدید دیگه برگشته میگه نگه نمیداشتی چیکار کنیم عوض تشکر درحالی ک من دیروز کلی اذیت شدم انقد ناراحت شدم حالا بیا خوبی کن ناراحت داشتن کباب میخوردن یه تعارف نزدن یه تیکه بهم ندادن
آوا_۶۹ عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 1708 چرا شما نرفتین عروسی؟ عروسی کی بود که خوا۶رت و مامانت بودن شما نبودی؟
پیتزا_پپرونییییی عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 3954 از آدمای بی سر و زبون بدم میاد خب تو رو خواهرت میگفتی بیا اینم جا تشکرته دفه دیگه یکی دیگه رو پیدا کن بچتو نگه داره رومن حساب نکن
دریا۱۳۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 390 چرا شما نرفتین عروسی؟ عروسی کی بود که خوا۶رت و مامانت بودن شما نبودی؟ همسایه مامانمینا ما دعوت نبودیم پرو پرو برگشته اینو میگه بد میگه هفته دیگه میرین قزوین منم گفتم ن خونه خواهرمینا
دریا۱۳۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 390 از آدمای بی سر و زبون بدم میاد خب تو رو خواهرت میگفتی بیا اینم جا تشکرته دفه دیگه یکی دیگه رو ... بچه برادرم بود زنداداشم قهره بچه رو انداخته رو داداشم منم بخاطر داداشم نگه داشتم داداشم کلی تشکر کرد ولی این دلمو شکوند
دریا۱۳۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 390 از آدمای بی سر و زبون بدم میاد خب تو رو خواهرت میگفتی بیا اینم جا تشکرته دفه دیگه یکی دیگه رو ... بابام مشکل قلبی داره تازه خوب شده نخواستم جلو اون بحث کنم
آوا_۶۹ عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 1708 من که کلا قید خواهر داشتنو زدم. انقد بهش خوبی کردم دیدم جواب سلامم به زور میده . دیگه باهاش تقریبا قطع رابطم فقط خونه مامانم در حد سلام خدافظ