2777
2789
عنوان

حرف خواهرم خیلی ناراحتم کرد بجای تشکر

| مشاهده متن کامل بحث + 55 بازدید | 31 پست
بچه برادرم بود زنداداشم قهره بچه رو انداخته رو داداشم منم بخاطر داداشم نگه داشتم داداشم کلی تشکر کرد ...

به خواهرت چه ارتباطی داره؟چرا باید تشکر کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منوشوهرم قرار بود بریم بیرون من بخاطر اینا ب شوهرم ن گفتم بعد امروز رفتم میگم یخورده زودتر میومدید د ...

خاهرت ناراحت نشیا ولی بیشوره 

اونکه نمی‌فهمه ولی گلگی تو به مامانت بگو 

و دیگه براش بچه نگه ندار وقتی قدر نشناسه 

هرجا میره بچشو ببره 

فردا شوهرتم ازت شاکی میشه و زندگیتون بهم میخوره

[QUOTE=341228413]خواهرتو بیخیال بخاطر برادرت نگهداشتی  دستت درد نکنه مهم برادرته ک تشکر کرده.[/QUOTEمن توقع تشکر ندارم کلی توقع این حرفم نداشتم برگشت گف شام دادی ب داداشت یدونه بچشو نگه داشتی یه شامم ندادی درحالی ک داداشم حالش خوب نبود عصبی بود از دست زنش نخورد

بچه برادرم بود زنداداشم قهره بچه رو انداخته رو داداشم منم بخاطر داداشم نگه داشتم داداشم کلی تشکر کرد ...

فداتشم هرکی دلتو میشکونه همونجا همون لحظه جوابی که دلتو خنک میکنه بهش بده 

حرفایی که بعدا میای خونه تو ذهنت رژه میرن که کاش اینو گفته بودم اونو گفته بودمو همونجا به طرفت بگو 

این حرفو‌ روانشناسم بهم زده 

فداتشم هرکی دلتو میشکونه همونجا همون لحظه جوابی که دلتو خنک میکنه بهش بده  حرفایی که بعدا میای ...

میفهمم ولی من بابامو درک میکنم چون مشکل قلبی داره نمیتونم جلو اون حرفی بزنم ناراحت شه غصه بخوره

خاهرت ناراحت نشیا ولی بیشوره  اونکه نمی‌فهمه ولی گلگی تو به مامانت بگو   و دیگه برا ...

نارادت نمیشم عزیزم خیلی وقته ب این نتیجه رسیدم ک بیشتره من دیروز کلی واسش وقت گذاشتم موهاشو شونه کردم از خونمون براش سشوار آوردم خاک توسرگ