2777
2789
عنوان

خاستگاریم

12 بازدید | 12 پست

دوستان من شهریور ماه خاستگاریمه خیلی استرس دارم

راستش بخاطر مادرم ک دوباره کاری کنه دوباره منو خرد بکنه

دفعه قبلی زنگ زد برگشت انقدر گفت ما هیجی نداریم بدبختیم 

خونه نداریم فلان نداریم 

میترسم دوباره این کارها رو بکنه 

فردا میخوام با بابام حرف بزنم نمیدونم چی بگم

بنظرتون چیکا کنم  چی بگم

مادرم دفعه قبل ک میخواستن  بیان برگشت ب خونواده پسر گیر داد باید بیاین ‌خونه ای ک ما تو شهرستان داریم چون برگشت گفت خونواده من (خواهرای مادرم  و برادراش )اینجان باید بیاین اینجا 

حالا نمیدونم چی بگم به بابام ک دیگه یکم خیالم راحت باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر برعکس همیم واسه من مامانم میگه اونا در سطح ما نیستن البته راستم میگه قبول دارم 

مشکل اینا مادر من راضی نیست و به من گفته تا ۳۰ سالگی حق ازدواج نداری منم میخوام با کسی ک دوسش دارم ازدواج کنم و فقط منو خرد میکنه در حالی ک خونه داریم ماشین داریم به اونا میگه ما هیچی نداریم و فلانیم

نگران نباش عزیزم اونا که حرفای مادرتو شنیدن و پس شرایطتون رو قبول دارن پسندیدنت

مشکل من اینه ک مادرم فقط از قصد و از لجش  اینجوری میکنه و خیلی بد باهاشون صحبت میکنه و دروغ میگه بهشون و فحش  میده من از این میترسم شهریور دوباره اینجوری کارها بکنه اونا دوباره منصرف بشن

الان که زوده فقط میشه جنگ اعصاب  بعدشم باید بگی یکی که نفوذ داره روش باهاش حرف بزنه

بنظرتان روانپزشک برم اون بگه بهتر؟

چون یه جلسه با اصرار پدرم رفتم روانپزشک  گفته با مادرت بیا  اگه به اون بگم بگه بهتره؟

بنظرتان روانپزشک برم اون بگه بهتر؟ چون یه جلسه با اصرار پدرم رفتم روانپزشک  گفته با مادرت بیا& ...

روانشناس منظورتون هست ؟

نمی‌دونم اگه گارد نداره و می پذیره خوبه

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
علت مخالفتش چیه؟قلق مادرتو پیداکن تعریف خواستگارتوبکن پیشش

نمیخواد ازدواج کنم 

متاسفانه با منم یه دشمنی خاصی داره و به من میگه تو زندگیم رو خراب میکنی و الان ۲ سال با من صحبت نکرده