2777
2789
عنوان

هیچ راهی جز مردن ندارم

371 بازدید | 54 پست

دیگه خسته شدم درحدی زندگیم مزخرفه که روانشناس هم با من گریش گرفت میگفت حق باهاته... یه خودکشی ناموفق داشت تنها دلیلی که زندم بخاطر اینه آدمایی که به ظاهر زندگیم حسادت میکنن ولی نمیدونم چه به سر من میاد فقط به این دلیل زندم. علت همه دردام خانوادمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینم بگم ۱۶ سالمه نه میتونم شوهر کنم نه از خونه برم

کلی رویا و هدف میتونی بسازی

نوجوونی تایم سختیه

همش به افسردگی میگذره تا ۱۸ سالگی

من صد افسوس میخورم نوجوونیم مثل یسری به شادی نگذشت

مشکلت با خانواده چیه

بگو

بر حسب تجربه کمک میکنم

کلی رویا و هدف میتونی بسازینوجوونی تایم سختیههمش به افسردگی میگذره تا ۱۸ سالگیمن صد افسوس میخورم نوج ...

کلی کتک میخورم کلی تهدید میشم از لحاظ عاطفی بشدت آسیب دیدم من بشدت پر انرژی و شاد بودم کلی رفیق داشتم ولی الان دیگه نه...

کلی کتک میخورم کلی تهدید میشم از لحاظ عاطفی بشدت آسیب دیدم من بشدت پر انرژی و شاد بودم کلی رفیق داشت ...

ازادی داری؟

بیرون رفتن و....

دوستت مثلا بیاد یه کافه برید؟

پول خانوادت دارن؟

کاش خانوادم نابود بشن.. دیگه نمیکشم کاش میشد اون چند تا ادمو نادیده میگرفتم میگفتم به جهنم و خودمو م ...

منم توی سن تو دوره ی واقعا سختیو گذروندم هیچ امیدی نداشتم با هیچ چیز خوشحال نمیشدم انگار مرده بودم از درون ولی گذشت هرجوری که بود و واقعا سخت بود اما بدون که این روز های توهم میگذره قوی باش مطمئن باش یه روزی به خودت افتخار میکنی که تونستی از همه ی اینا رد بشی امیدوارم بهترین ها قسمتت بشه

نه ندارماره پول دارن

خاله یا دختر خاله ایی کسی هست

بتونی با اون بری بیرون

میدونی چی میگم؟

دیدی یه بچه میخواد بره بیرون

یه بزرگتر اگر ببرتش گیر نمیدن اصلا

کسی هست؟؟

الان رفیق صمیمی ایا داری که آزاد باشه

خانواده ش صمیمی باشن باهاش ازادش گذاشته باشن؟

۱۶سالم بود دقیقا زندگیم مثل تو بود هیچ کس هم نمیفهمید چی میگم الان از اون سن گذشته و میتونم بگم راضی ام از زنده بودنم نمیگم قراره وای قراره هر روزت بهترین روز باشه و فلان و از این حرف های کلیشه ای اما صبر کن...بزرگتر بشی واقعا شرایطت بهتر میشه حداقلش خودت یکاری میتونی بکنی برای یه کم بهتر شدن روزات و اینم بگم کسی که روزای خیلی بدی داشته و کسی ندیده زندگیشو خدا همون روزهارو براش جبران میکنه الان نمیفهمی چی میگم اما مطمئن باش به حرفم و فقط تحمل و صبر کن که این روزا بگذرن ایشالا بهترین چیزا در انتظارته💓