2777
2789
عنوان

ضربان قلب 122 وجنین توسمت راست شکم

91 بازدید | 14 پست

دوستان ضربان قلب بچم تو6هفته و4روز122بود والان 10هفته ام ازاول سمت راستم احساسش میکردم بنظرتون چیه جنسیت؟ دخترم تو7هفته ضربان قلب 158بود.اینو نمیدونم چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم الان رفتم سرچ کردم دیدم تعیین جنسیت ب روش بی علی چند مورد هست ولی خدا رو شکر من اون تایپیک را ک تو نی نی سایت بود پیدا کردم

روشش اینه

سن دقیق تونو وقتی باردار شدین و ماهی که اقدام کردین جمع کنید زوج پسر فرد دختر صددرصدی

اینم تو تایپیکا دیدم نمیدونم درسته یا نه

من خودم همه تاپیک های نی نی سایت رو در مورد تعیین جنسیت خونده بودم و گفته بودم نتیجه رو حتما می نویسم. فقط یک خانومی با عکس سونوگرافی جنسیت رو تعیین کردن که اونم درست بود و منم گفتم بیام بنویسم که بقیه هم استفاده کنن. اگر جنین تو عکس سونوگرافی سمت چپ باشه ینی تو شکم جنین سمت راستته و پسره و اگه جنبن تو عکس سمت راست باشه یعنی سمت چپ شکمته و دختره

عزیزم الان رفتم سرچ کردم دیدم تعیین جنسیت ب روش بی علی چند مورد هست ولی خدا رو شکر من اون تایپیک را ...

۳۱ سال و ۷ ماه سن بعلاوه ۱۲ ماه اقدام

چطور حساب میشه جمعش؟

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وطن🤍🕊️

عزیزم الان رفتم سرچ کردم دیدم تعیین جنسیت ب روش بی علی چند مورد هست ولی خدا رو شکر من اون تایپیک را ...

واسه دوستم سمت چپ بود از اول ولی پسره...سمت چپ شکمشم بزرگتره یه کم

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینا تمام خرافاته،من حساب کردم پسر میشد بچم،ولی سونوگرافی گفت دختره

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️