2777
2789
عنوان

شوهری که نه تفریح میبره نه گردش

226 بازدید | 21 پست

شوهرم یه بار نشده بگه بیاید بریم با ماشین یه دور بزنیم بیایم امروز دخترم گفت حوصله ام سر رفته بیریم حیاط بازی کنیم هوا هم خوب بود بردمش حیاط دیدم جاریم اینا دارن میرن بیرون گفت بیاید شما هم بریم گفتم نه شما برید خیلی اسرار کرد به دخترم گفتم بزا به بابات بگم برو با بغض گفت نمیرم  

نمیدونم شوهرم به خدا چطور میخواد جواب بده نه سرگرمی نه دل خوشی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بد تا کی باید حسرت بکشیم چقدر دلخوشی های کوچیک برامون ارزو بشه متنفرم از این زندگی 

بخداا من این حس رو دارم میدونی از چی بیشتر حرصم میگیره خودش مارو نمیبره بیرون بعد بخوام با دخترم هم برم نمیزاره

باهاش صحبت کردین ؟ یا انتظار دارین خودش متوجه بشه

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
باهاش صحبت کردین ؟ یا انتظار دارین خودش متوجه بشه

زبون نمیفهمه یا نمیدونم من بلد نیستم حرف بزنم هر بار خواستم اعتراض کنم آخرش خانوادمو فحش کش کرده نمیخوام باز دهن کثیفشو باز کنه