2777
2789
عنوان

شوهری که نه تفریح میبره نه گردش

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 21 پست
دقیقااااااااااا منم پارک واینا میرین؟

نه پدر شوهرم میبره دخترمو پارک سر خیابونه نزدیکه شوهرم فکر میکنه زندگی فقط اینه غذا و میوه خونه باشه دیگه روحمون مریض شده تنها تفریحم خونه پدرمه پنجشنبه ها میریم اونم بعد چند ماه دعوا کرده بودن نمیزاشت راضی شد بریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زبون نمیفهمه یا نمیدونم من بلد نیستم حرف بزنم هر بار خواستم اعتراض کنم آخرش خانوادمو فحش کش کرده نمی ...

عجب‌..شاید با دعوا و طلبکاری شروع میشا ک به فحش میکشه. آروم و در حالت نشسته بگو و کسی رو هم مثال نزن بشدت اثر بد داره. و یکی دو تا دلیل علمی و روانشناسی هم بزن تنگش. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
چی بگم 

موفق باشی عزیزم. هر کاری یک راهی داره پیداش می کنی. شایدم  واقعا آدم بی حوصله ای باشه و تلاش ها نتیجه نداشته باشا اما لااقل تلاشت رو کردی. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷