2777
2789
عنوان

ب نظرتون سرکتاب راسته

220 بازدید | 11 پست

دومبن باریه سرکتاب باز میکنم میگن ک طلسم داری کسی طلسم نوشته جدابشی

من خودمم مصمم برای طلاق

ولی نمیدونم این حرفا حقیقت داره یا ن

کاربری 1402به بعد دست خودمه☺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نوشت جیزی تعییر نکرد ی کسایی هستن میلیون ها خرج کردن بازم میگن ک باطل نی 

یه کسی رو پیدا کن واقعا بلد باشه باطل کنه درضمن یه مدت هم باید صبر کرد

نگو پشمام بگو چه جالب،😌
چ نفعی داره براشون خب من دوجای مختلف باز کردم حرفاشون همسوی هم بود

خب وقتی بقول خودشون سر کتاب باز میکنن شانسی یا از روی حرفای خودتم میتونن یه حدس شانسکی بزنن که یا طلسمی یا نیستی .همشون مهمینارو یاد گرفتن میگن 

فقط یه یسری افراد احتمال زیاد درست میگن که کتاب بهانست موکل دارن وبسیار خطر ناک هستن .همه چیز وارد زندگیت میکنن 

لایک نکنید .توروخدا 
خب وقتی بقول خودشون سر کتاب باز میکنن شانسی یا از روی حرفای خودتم میتونن یه حدس شانسکی بزنن که یا طل ...

ولی بعضیا از سر دشمنی و حسودی میرن دعا میگیرن اونو باید باطل کرد یکی از فامیل های ما  کلا دیوونه شده بود کلا با زنش جنگ دعوا داشت رفتن باطل نامه گرفتن آروم تر شد.گفته بودن یه زن براش دعا گرفته بود تا زندگیش بپاشع

نگو پشمام بگو چه جالب،😌
ولی بعضیا از سر دشمنی و حسودی میرن دعا میگیرن اونو باید باطل کرد یکی از فامیل های ما  کلا دیوون ...

اینو که اره قبول دارم بحثم سر دعانویس هاست که قابل اعتماد نیستن 

لایک نکنید .توروخدا 
خب وقتی بقول خودشون سر کتاب باز میکنن شانسی یا از روی حرفای خودتم میتونن یه حدس شانسکی بزنن که یا طل ...

اطلاعات ک ندادم‌از ابجد اسامی شخص و مادرش میگن معمولا

کاربری 1402به بعد دست خودمه☺
اطلاعات ک ندادم‌از ابجد اسامی شخص و مادرش میگن معمولا

خب پس یا میگن طلسمی یا میگن نیستی دیگه  خودشونم میدونن حتی اگر طلسم هم نباشی تلقین میکنی حسا اس میشی که اره حتما یه چیزی هس

لایک نکنید .توروخدا