بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من خودم با اینکه همص توی خونه شلوارک میپوشم ولس بازم راحت نیستم شلورکای کوتا تا رون رو جلوی بابام بپوشم
بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم
[QUOTE=340986104]من خودم با اینکه همص توی خونه شلوارک میپوشم ولس بازم راحت نیستم شلورکای کوتا تا رون ...
خب شلوار سه ربع(نمیدونم اسمش اینه یانه😂) بگیر
شلوار گشاد و خنکیه که یذره ساق پات معلومه از توش
حداقل ۲۰ سانت زیر زانو میاد