2777
2789

من 6تا دوس دارم ک دوستای دورانه دبستان و راهنمایی دبیرستانم هستن و الان سخ ساله ک مهمونی دورهمی میزاریم و ناهار همدیگرو دعوت میکنیم هر چند ماهی یکبار، یه بار عکسای دسته جمعیمونو گذاشتم پروفایل تل گرام ک خونه مادر شوهرم جاریم ازم پرسید کی هستن اینا منم گفتم ک دوستای قدیمی هستیمو مهمونی میدیم الان چه جالب ک از دبستان دوستینوالانم مهمونیمیدین،  الان اون یکی جاریم ک همسایشه بهم گفت هر چند وقتی یبار پسرش ظهرها میاد خونم میگه مامانم میره مهمونی دوستاش ناهارمنم نمیبره ، این جاریم فقط نگاش رو منه من یکاری کنم تقلید کنه  اه

میشه واسه نیتم یه صلوات بفرستید ممنونم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کاری بکن نتونه تقلید کنه...هراموزشی هم رفتی بهش نگو...ثمره کارو نشونش بده

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل

چه ربطی داره به تقلید از شما؟!

مردم مهمونی نرن یعنی!؟شاید از خیلی قبل میره 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

منم دقیقا این وضعیتو با خواهر شوهرم دارم،هر کاری من بکنم یا چیزی بخرم دو روز نشده همونو انجام میده ،الان حامله شدم اونم به فکر بچه سوم افتاده😃

خدایااااا شکرررررت😍،بازم منه روسیاهو شرمنده کردی😘همیشه پشت و پناهمون باش 🙏

وا اين حسودى نيست كه شايد بلد نبوده يا دوستاش اينجورى نبودن خوبه كه از شما ياد گرفته

‏طرز برخورد با ادم به درد نخور رو اقای کاظم بهمنی به زیباتربن شکل ممکن گفتند: ای درآمیخته با هرکسی از راه رسید،،،،،می توان از تو فقط دور شد و آه کشید

کلا تو این سایت همه عالی هستن و قوم شوهر بهشون حسودی میکنه😂😂😂

البته منظورم به شما نیستم.بعدشم اگه کسی از شما تقلید کرد لزوما حسود نیست شاید سلیقه و رفتار شمارو میپسنده!!

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

همیشه جاری ها روی مخن حالا خودمونم جاری هستیما  

امروز جاریم اومده جلوی شوهرم هی میگه برو طبعی زایمان کن مگه چی میشه منم دوست داشتم طبیعی برم حالا خودش سزارین کرده ها 

کثافت نمیدونم چه کرمی داره انقدر بی حیا جلوی شوهرم حرف درد زایمان طبیعی میزد

خداجونم ممنون بخاطر این هدیه ی شیرینت..👶ازت میخوام مراقب نی نیم باشی تا صحیح و سالم بیاد تو بغلم